Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα (03/10, 19:45) για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδα.

Σε αυτή βρίσκονται κανονικά οι Γιώργος Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντζο Πιρόλα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου προπονητή για το παιχνίδι με την Μπράγκα. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει βασικοί στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: