Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Φαμπιάνο που συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα του Άρη με τη Λαμία.

Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Μάγιο, που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική) ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία (05/10, 20:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης (ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος, ο Ούγκο Μάγιο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε θεραπεία). Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουάισον

Οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να έχουν ακόμα έναν λόγο προκειμένου να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο σαββατιάτικό (5/10) παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Φυσικά δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, δείχνει, όμως, πολύ καλά στοιχεία.

Ο Άκης Μάντζιος είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα του ποδοσφαιριστή και είναι πιθανόν ακόμα και να του δώσει χρόνο συμμετοχής, αν τον βοηθήσει και η εξέλιξη της αναμέτρησης και ο Άρης έχει «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα με τη Λαμία τον Βέλεθ, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.