Κρίση στο εσωτερικό της Εθνικής Βελγίου, με  δύο πρωτοκλασάτα ονόματα να μην… κατεβαίνουν στα προσεχή ματς με Ιταλία και Γαλλία για το Nations League.

Ο λόγος για τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου.

Όπως αναφέρει η βελγική «Le Soir», τόσο ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι όσο και ο επιθετικός της Νάπολι έθεσαν εαυτούς εκτός, παρά τις συζητήσεις που είχαν με τον Τεντέσκο το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί ο Ντε Μπρόινε να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Λουκάκου ο οποίος ενημέρωσε τον προπονητή του πως δεν επιθυμεί να δώσει το «παρών» για τα προσεχή ματς.

Το εν λόγω δημοσίευμα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου και οι δύο παίκτες, ωστόσο η πίεση προς το πρόσωπο του Τεντέσκο αυξάνεται και πλέον έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις της εθνικής Βελγίου.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας είναι έκρυθμη και απομένει να φανεί εάν οι παίκτες θα αναγκάσουν τον Ντομένικο Τεντέστο σε παραίτηση ή εάν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου θα προχωρήσει στην απόλυση του έμπειρου προπονητή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: