Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός θέλει μια «κόπια» των αγώνων με Φενέρ και Βίλα

Ο Ολυμπιακός θέλει μια «κόπια» των αγώνων με Φενέρ και Βίλα

Το στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα δύο ματς με Τούρκους και Άγγλους στο Καραϊσκάκη και θέλει να επαναλάβει αύριο ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ και οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο τη νίκη κόντρα στους Πορτογάλους.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας δεν θα είναι εύκολη και όλοι πρέπει να έχουν υπόψιν ότι η Μπράγκα είναι μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα που τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι σταθερά η τέταρτη δύναμη στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι περιπτώσεις που η Μπράγκα έχει φέρει σε δύσκολη θέση τις τρεις παραδοσιακές δυνάμεις της Πορτογαλίας, την Μπενφίκα, την Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Και μιλάμε βεβαίως για μια ομάδα που έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι έχει μάλιστα αγωνιστεί και σε τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Πόρτο το 2011.

Είχε γνωρίσει την ήττα σ’ εκείνο το ματς αλλά τα αναφέρουμε όλα αυτά για να επισημάνουμε τον  βαθμό δυσκολίας της αυριανής αναμέτρησης.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο έχει να κάνει με την μεγάλη «δίψα» του Ολυμπιακού να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην πορτογαλική ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν καλά πόσο σημαντικό θα είναι να πάρουν το «τρίποντο».

Κι έχει εδώ ιδιαίτερη σημασία να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο των δύο τελευταίων ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας του λιμανιού στο Καραϊσκάκη. Κι αναφερόμαστε στα περσινά παιχνίδια με Φενέρ και Άστον Βίλα για προημιτελικά και ημιτελικά αντίστοιχα του Conference League.

Τι είναι αυτό που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός σ’ εκείνα τα δύο παιχνίδια και τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην κατάκτηση δύο σημαντικών νικών; Μα φυσικά γκολ στα πρώτα λεπτά των παιχνιδιών.

Οι πειραιώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο ματς με την Φενέρ στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Φορτούνη, ενώ στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα είχαν σκοράρει στο δέκατο λεπτό με τον Ελ Κααμπί.

Ποια ήταν η εξέλιξη των δύο αυτών ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού; Δύο νίκες για τους «ερυθρόλευκους» (3-2 κόντρα στην Φενέρ και 2-0 απέναντι στην Άστον Βίλα) και είναι προφανές ότι οι πειραιώτες θέλουν αύριο βράδυ μια «κόπια» των δύο συγκεκριμένων αγώνων.

Να βρει δηλαδή ο Ολυμπιακός ένα γρήγορο γκολ στο ματς, ένα γκολ που θα διαμορφώσει καλές συνθήκες για την ομάδα του Πειραιά και θα δώσει ώθηση στους «ερυθρόλευκους».

Ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι θα βάλει «φωτιά» και στο γήπεδο και η έδρα είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του λιμανιού στο μεγάλο αυριανό παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό στον τρόπο που μπαίνουν οι παίκτες του στα παιχνίδια και ζητά διαρκώς από τους «ερυθρόλευκους» να εκμεταλλεύονται το πρώτο ημίχρονο των αγώνων τους για να κάνουν πιο εύκολη την ζωή τους.

Θα είναι λοιπόν μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να μπουν στο ματς με την Μπράγκα βρίσκοντας ένα γρήγορο γκολ. Θα «μετρήσει» πολύ στην οικονομία του αγώνα ένα γκολ του Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά κι αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους».

Only in

Tέλος στις πιστωτικές κάρτες

Οι βιομετρικές πληρωμές έρχονται να αντικαταστήσουν τις πιστωτικές κάρτες ως το 2030

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024