Ο Τεν Χαγκ έχει δύο παιχνίδια για να «σώσει την παρτίδα» – Χαμός με τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου
Τα αποτελέσματα των αγώνων με Πόρτο και Άστον Βίλα θα κρίνουν το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου
Η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι χαώδης μετά και την εντός έδρας ήττα της ομάδας από την Τότεναμ με 3-0 για την Πρέμιερ Λιγκ. Όχι πως ήταν και πολύ καλύτερη πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά αυτή η ήττα στο Ολντ Τράφορντ προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερους κλυδωνισμούς.
Το ερώτημα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα του αγγλικού συλλόγου είναι αν η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει στην απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Γιουνάιτεντ αλλά και παλαίμαχοι παίκτες του συλλόγου θεωρούν ότι η απόλυση του Ολλανδού προπονητή είναι η μοναδική επιλογή των διοικούντων την ομάδα.
Δεν βρίσκουν άλλη λύση στον ορίζοντα και θεωρούν ότι πρέπει να ληφθεί άμεσα η απόφαση απομάκρυνσης του Ολλανδού προπονητή, έστω και αν η Γιουνάιτεντ κληθεί να δώσει αποζημίωση – μαμούθ στον Τεν Χαγκ, ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Οι τελευταίες πληροφορίες των αγγλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Τεν Χαγκ έχει δύο παιχνίδια για να «σώσει την παρτίδα» και πως έχει ενημερωθεί σχετικά από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.
Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα (αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Μάντσεστερ) στις δύο επόμενες αναμετρήσεις.
Η πρώτη είναι το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Πόρτο (εκτός έδρας) για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ και η δεύτερη το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Άστον Βίλα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα επισημαίνει ο αγγλικός Τύπος, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πάρει δύο νίκες στα δύο αυτά παιχνίδια, τότε ο Τεν Χαγκ θ’ αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Erik ten Hag breaks silence on Man Utd future with two games to save his jobhttps://t.co/uFUJzS5BhV
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) October 2, 2024
Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο Ολλανδός προπονητής δεν δείχνει ν’ ανησυχεί ιδιαίτερα από τα όσα λέγονται για το μέλλον του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Τούτο άλλωστε φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ερωτηθείς σχετικά.
«Η διοίκηση της ομάδας κι εγώ έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο. Κι αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Ως γνωστό τον Μάιο κρίνονται όλα» ήταν η τοποθέτηση του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος… βλέπει πολύ μακριά.
Την ίδια ώρα πάντως που ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας θεωρεί ασφαλή την θέση του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, τα ονόματα υποψήφιων «διαδόχων» του κάνουν… παρέλαση στον αγγλικό Τύπο.
Ο Γκάρετ Σάουθγκεϊτ, ο Αλέγκρι, ο Ιντσάγκι και ο Τούχελ είναι στα υπόψιν της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι αγγλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι θέση στο ζήτημα έχει πάρει και μια εμβληματική φυσιογνωμία του συλλόγου, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Τα μέσα ενημέρωσης στο Μεγάλο νησί τονίζουν πως ο «Φέργκι» έχει μιλήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου και θεωρεί πως η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Ο Φέργκιουσον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους και όλοι ξέρουν ότι η γνώμη του Σερ Άλεξ έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα στον σύλλογο.
Αυτή την στιγμή πάντως όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δύο παιχνίδια που προαναφέραμε (με Πόρτο και Άστον Βίλα) για να δουν αν τελικά ο Τεν Χαγκ θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου ή θ’ αποτελέσει παρελθόν για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.
- Γιατί το μεγαλύτερο έτος της ανθρώπινης ιστορίας διήρκεσε 445 ημέρες
- Η εικαστικός Ειρήνη Καραγιαννοπούλου επιμελείται μια έκθεση «Φρανκενστάιν»
- Διασωληνώθηκε 14χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Απανωτά τα περιστατικά οξείας μέθης ανηλίκων
- Απίστευτο: Ταβάνι κατέρρευσε μετά από πάρτι στον επάνω όροφο
- Ολυμπιακός: Το ταξίδι στο Κάουνας και η συνάντηση Μπαρτζώκα-Τρινκιέρι (vid)
- Ο τραγικός απολογισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πίεση που μεγαλώνει και το αδιέξοδο του Αμορίμ