Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο ηγέτης «μιλάει» στα κρίσιμα

Όταν ο ηγέτης «μιλάει» στα κρίσιμα

Ο Ατανασίεβιτς έκανε την διαφορά και ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Λας Πάλμας με 3-0 σετ ήταν ένα άλμα πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» για την επόμενη προκριματική φάση του Champions League στο βόλεϊ αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Οι πειραιώτες πρέπει να εμφανιστούν προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και στην ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους για να πετύχουν τον στόχο τους αλλά αυτό που είναι σίγουρο έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του λιμανιού.

Είναι όμως δεδομένο πως η ομάδα του λιμανιού είναι από σήμερα πιο κοντά στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό μετράει πολύ.

Και σήμερα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήταν πανέτοιμος και σωστά «διαβασμένος» για την μεγάλη μάχη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας κι αυτό φυσικά αποδεικνύεται και από την «καθαρή» νίκη της ελληνικής ομάδας.

Το άλμα έγινε σήμερα στο Ρέντη αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς καθώς η Λας Πάλμας είναι καλή ομάδα κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν οι πειραιώτες.

Οι Ισπανοί άλλωστε πάλεψαν και στα τρία σετ κι αυτό φανερώνει ότι η αποστολή των «ερυθρόλευκων» στα Κανάρια Νησιά δεν θα είναι εύκολη.

Πάμε εδώ να δούμε και τον παίκτη που έκανε την διαφορά και «μίλησε» στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και δεν είναι άλλος από τον Ατανασίεβιτς.

Το καλοκαίρι έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Στερν και την αποχώρηση του Σλοβένου από τους «ερυθρόλευκους». Ο Στερν είναι σπουδαίος παίκτης και δεν ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό να καλύψει το κενό του.

Φαίνεται όμως πως έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή καθώς ο Ατανασίεβιτς δείχνει ότι είναι σε θέση να έχει ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Αυτό άλλωστε έψαχνε και η ομάδα του Πειραιά όταν βγήκε στο μεταγραφικό «παζάρι» για να βρει τον αντικαταστάτη του Στερν. Έναν ηγέτη έψαχνε ο Ολυμπιακός και τον βρήκε στο πρόσωπο του Σέρβου.

Ο Ατανασίεβιτς έδειξε ότι ήταν «παρών» στο κρίσιμο σημείο του δεύτερου σετ, εκεί που η Λας Πάλμας προσπάθησε να ξεφύγει για να κάνει το 1-1. Και τα σερβίς του Σέρβου έκαναν την διαφορά φέρνοντας ξανά τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος.

Όπως επίσης θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στο φινάλε του τρίτου σετ, με τον Σέρβο να «καθαρίζει» τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Αντρέα Γκαρντίνι έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά αλλά είναι βέβαιο πως στο μυαλό του πολύπειρου Ιταλού, είναι ήδη η ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους κι εκεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Η Λας Πάλμας θα θελήσει να βγάλει αντίδραση και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη «μάχη» στα Κανάρια νησιά.

Only in

Άνδρας μαχαιρώνει αδέσποτα στο κέντρο του Βόλου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο άνδρας με την κουκούλα που φαίνεται στο βίντεο ταυτοποιήθηκε από τις αρχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024