Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιωνάς Καρούσης: Μόλις βρήκε δουλειά, ήταν να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα, λέει ο πατέρας του 26χρονου που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ

Ιωνάς Καρούσης: Μόλις βρήκε δουλειά, ήταν να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα, λέει ο πατέρας του 26χρονου που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ

«Η τρέλα αυτού του πολέμου. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η τρέλα», τονίζει στο MEGA ο Δημήτρης Καρούσης, πατέρας του 26χρονου Ιωνά

Για τον γιο του, τον 26χρονο Έλληνα, Ιωνά Καρούση, που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (1/10), μίλησε ο πατέρας του, Δημήτρης Καρούσης, στο Live News του MEGA, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος σκοτώθηκε στην περιοχή Γιάφα, όταν δύο Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν στον κόσμο σε στάση του μετρό με πυροβόλο όπλο και μαχαίρι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 7 άτομα και 10 να τραυματισθούν.

«Πήγε να κάνει μια εργασία στην αρχιτεκτονική, σπουδάζει στο τελευταίο έτος, για να χαρτογραφήσει διάφορους σταθμούς του μετρό στο Τελ Αβίβ και τον πυροβόλησαν. Τρομοκρατική ενέργεια στις 7 το απόγευμα στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ. Το βράδυ δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του και αναγκαστήκαμε να τον ψάχνουμε. Δεν είχε μπαταρία στο κινητό και στις 12 ήρθαν εδώ πέρα από τον στρατό και την αστυνομία να μας ειδοποιήσουν. Έχει οκτώ θύματα συνολικά, οκτώ που σκοτώθηκαν κι άλλοι τόσοι που τραυματίστηκαν. Σε εξωτερικό χώρο».

«Μόλις βρήκε δουλειά, ήταν να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Είχε σπίτι καινούργιο, φιλενάδα από την Ελλάδα κι όλα καταστράφηκαν», είπε ο πατέρας του Ιωνά.

Καταλήγοντας, ο κ. Καρούσης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η τρέλα αυτού του πολέμου. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η τρέλα – κι από τις δύο πλευρές είναι τρελοί. Ο ένας με το Κοράνι κι ο άλλος με την Παλαιά Διαθήκη. Αυτή είναι η κατάσταση. Πώς να έρθει ειρήνη με αυτά τα δύο;».

«Αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους»

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Καρούσης, μιλώντας στο ΕΡΤΝews, ανέφερε πως ο γιος του ήταν «φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική, ήταν στον σταθμό και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ».

«Θέλω να πω ότι είναι μια τρέλα και οι μεν και οι δε, ο ένας με το κοράνι και άλλοι με την Παλαιά Διαθήκη κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους, ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους», σημείωσε ο Δημήτρης Καρούσης.

Only in

Tέλος στις πιστωτικές κάρτες

Οι βιομετρικές πληρωμές έρχονται να αντικαταστήσουν τις πιστωτικές κάρτες ως το 2030

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024