Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Τα ονόματα θα σας σοκάρουν»: Όλοι περιμένουν τη λίστα με τους συνεργούς του Sean «Diddy» Combs

«Τα ονόματα θα σας σοκάρουν»: Όλοι περιμένουν τη λίστα με τους συνεργούς του Sean «Diddy» Combs

Ο Sean «Diddy» Combs μπορεί να βρίσκεται στη φυλακή και να περιμένει τη δίκη του, ωστόσο όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να ανακοινωθούν οι συνεργοί του - σύμφωνα με τις φήμες, πολλοί από αυτούς είναι διάσημοι.

«Τα ονόματα θα σας σοκάρουν». Με αυτές τις λέξεις και αναφερόμενος στους ανθρώπους που φέρονται ως συνεργοί του Sean «Diddy» Combs, ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι έδωσε μια γεύση για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν στην υπόθεση του διάσημου ράπερ.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν ο Sean «Diddy» Combs συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με τις κατηγορίες του εκβιασμού, του trafficking και της βίας κατά γυναικών, οι θεωρίες για το ποιοι άλλοι ακόμα εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα δίνουν και παίρνουν. Την ίδια ώρα, διαρρέουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Diddy από τα διάσημα White Parties του, στα οποία φαίνεται να συμμετείχαν πολλοί celebrities της βιομηχανίας του θεάματος.

«Η μέρα θα έρθει που θα ακουστούν πολλά ακόμα ονόματα, εκτός του Combs που εμπλέκονται στην υπόθεση» τόνισε ο Τόνι Μπάζμπι και συμπλήρωσε: «Η λίστα είναι πολύ μεγάλη, άρα προτού την ανακοινώσουμε θέλουμε να είμαστε εντελώς σίγουροι για αυτά τα ονόματα».

Όπως τόνισε ο δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπεί περίπου 120 θύματα του Combs, μέσα στις επόμενες 30 ημέρες αναμένεται να καταθέσει αγωγές σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ – από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λος Άντζελες. Μάλιστα, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε, τόνισε ότι οι μισοί περίπου πελάτες του είναι άνδρες, οι καταγγελίες χρονολογούνται από το 1991 και περίπου 25 άτομα υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικοι την περίοδο που έπεσαν θύματα του ράπερ.

Από την πλευρά της, η Έρικα Γουλφ, δικηγόρος που ανήκει στη νομική ομάδα του Sean «Diddy» Combs αποκάλτσε σε δηλώσεις της την όλη κατάσταση «τσίρκο των ΜΜΕ που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο δύσκολη» και συμπλήρωσε: «Ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιώσει τον εαυτό του στο δικαστήριο, εκεί όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί με βάση αποδείξεις και όχι εικασίες».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Τροποποιήσεις και διακοπές εμπορικών πτήσεων μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Πέντε αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν αλλαγές «για την ασφάλεια των επιβατών» - Τα πληρώματα επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν την κλιμακούμενη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024