Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Eminem: Θα γίνει παππούς και ο κόσμος του ίντερνετ τρελάθηκε

Eminem: Θα γίνει παππούς και ο κόσμος του ίντερνετ τρελάθηκε

Στο νέο του βίντεο για το τραγούδι του «Temporary» ο Eminem αποκάλυψε πως περιμένει εγγόνι- «Δεν κλαίω εγώ! Εσύ κλαις!», γράφουν οι θαυμαστές.

Ο Eminem μόλις αποκάλυψε διακριτικά κάποια σημαντικά οικογενειακά νέα στο νέο του βίντεο για το τραγούδι του «Temporary». Στο μουσικό βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε στο YouTube πριν λίγες ώρες, ο ράπερ, ανακοίνωσε ότι η κόρη του, Χέιλι Τζέιντ Μαδερς, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το βίντεο στο σύνολό του φάνηκε να είναι αφιερωμένο στην 28χρονη κόρη του, καθώς το τραγούδι συνόδευε ένα μοντάζ με βίντεο και σημαντικές στιγμές από την ενηλικίωση της. Περίπου στα τέσσερα λεπτά του βίντεο, η Χέιλι φαίνεται να χαρίζει στον πατέρα της μια φανέλα των Detroit Lions, των οποίων ο ράπερ είναι μεγάλος θαυμαστής κι ακόλουθος, που στο πίσω μέρος γράφει «παππούς». Για όσους δεν γνωρίζουν, η Χέιλι παντρεύτηκε πρόσφατα τον σύζυγό της Έβαν ΜακΚλίντοκ τον Μάιο, ανταλλάσσοντας όρκους στο Battle Creek του Μίσιγκαν.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών στα σχόλια του βίντεο

Οι θαυμαστές αντέδρασαν γρήγορα στη γλυκιά στιγμή που παρακολούθησαν στο βίντεο, κατακλύζοντας την ενότητα των σχολίων με μηνύματα συγχαρητηρίων. «Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας, Em. Ξέρουμε ότι σου αρέσει να κρατάς την προσωπική σου ζωή ιδιωτική… Και συγχαρητήρια, δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεσαι παππούς ❤», ανέφερε ένας θαυμαστής. Ένας άλλος σχολίασε: «Το ότι ο Eminem γίνεται παππούς είναι η πιο όμορφη είδηση που έχω ακούσει ποτέ».

Άλλοι παραδέχτηκαν πόσο συγκινήθηκαν με το βίντεο, αφήνοντας σχόλια όπως: «Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από το να βλέπεις τον Eminem να κλαίει» και «Ο Eminem κλαίει; Τώρα κλαίω κι εγώ; Όχι, εσύ κλαις».

Κάποιος ανέφερε πόσο σημαντική ήταν αυτή η στιγμή, δηλώνοντας: «Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνετε τη σημασία και τη στιγμή πλήρους κύκλου που αντιπροσωπεύει αυτό το βίντεο κλιπ. Δεν έχει να κάνει μόνο με την καριέρα του Eminem – έχει να κάνει με το ταξίδι του ως πατέρας, τον πραγματικό του σκοπό».

Only in

Η ενημέρωση Γεωργιάδη στην ΚΟ της ΝΔ και η επίθεση Κακλαμάνη για τους αγροτικούς γιατρούς

Υπό τη βαριά σκιά των αλλεπάλληλων ερωτήσεων από βουλευτές σε υπουργούς για σειρά σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες η συνεδρίαση - Διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024