Σημαντική βελτιώση στην υγεία της παρουσιάζει η Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα επιβεβαίωσε τα νέα στις 9 Σεπτεμβρίου και χάραξε έναν δρόμο για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα. «Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες όταν μπορέσω», εξήγησε.

Η συνάντηση με την 16χρονη ασθενή

Αυτή τη φορά, η πριγκίπισσα στέλνει μήνυμα δύναμης μέσα από τη φωτογραφία που μοιράζεται στο διαδίκτυο αγκαλιά με μια 16χρονη που πάσχει από σπάνια επιθετική μορφή καρκίνο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 16χρονη Λιζ Χάττον σε μια θερμή αγκαλιά με την Κέιτ Μίντλετον. Και φυσικά τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά και διάφορα.

Η ανάρτηση και η ζεστή αγκαλιά

Πότε έγινε η συνάνρηση και πώς προέκυψε

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ συναντήθηκαν με τη 16χρονη Λιζ Χάτον, μια επίδοξη φωτογράφο που διαγνώστηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου τον Ιανουάριο. Η Λιζ προσκλήθηκε από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ για να τραβήξει φωτογραφίες από την τελετή απονομής, αφότου ο Γουίλιαμ έμαθε για την ιστορία του εφήβου μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου.

Η πριγκίπισσα παρά το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της δεν παύει να χάνει το κουράγιο της και την αισιόδοξη διάθεση της.