Η αγαπημένη, Βίκυ Σταυροπούλου, ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή της κόρης της, «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την θεατρική παράσταση, «Μπαμπάδες με ρούμι» στην οποία πρωταγωνιστεί και το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει σε κάποια κωμική τηλεοπτική σειρά.

«Νομίζω πως την τηλεόραση την κάνουμε για οικονομικούς λόγους και εφόσον μας αρέσουν»

Ωστόσο, σε αυτό το ενδεχόμενο η καλλιτέχνιδα απάντησε πως προτιμά το θέατρο και πως θα πρέπει μια πρόταση να της κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για να την δεχτεί. Σε αυτή την περίοδο της ζωής της όμως θα έλεγε «ναι» σε κάποιο ρόλο που θα αποτελούσε πρόκληση για την ίδια. «Θα επέστρεφα σε οτιδήποτε θα με κάνει να πω ‘θέλω πολύ να το ζήσω αυτό’. Θα ήταν challenge να με έβλεπα σε άλλο ρόλο», είπε χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Αυτό που συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν η περιγραφή που έκανε η ηθοποιός σε σχέση με τον καλό της φίλο, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι. Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν παρούσα όταν έπαθε ανακοπή ο ηθοποιός και μάλιστα με τον πιο άμεσο τρόπο. Κατά πως φαίνεται, οι δύο του μιλούσαν στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα σε ένα γκρουπ και έτσι είχε τη δυνατότητα να ακούσει εκείνο το «σβήνω» που σηματοδοτούσε ό,τι ακολούθησε. Οι δυο φίλοι μένουν μαζί, αλλά αν δεν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία εκείνη τη στιγμή, η Σταυροπούλου δε θα μπορούσε να ακούσει τη φωνή του, καθώς βρίσκονταν σε διαφορετικό όροφο.

«Όταν ήμουν στο ασθενοφόρο και τον ακούμπησα στο χέρι, και ήταν τόσο παγωμένο που έπαθα σοκ».

Η Βίκυ Σταυροπούλου, συγκλόνισε μάλιστα το πλατό του MEGA, καθώς αφηγήθηκε εκείνη τη στιγμή που μοιράστηκε με τον καλό της φίλο στο ασθενοφόρο, στο δρόμο για το νοσοκομείο, όπου του ακούμπησε το χέρι κι αυτό «ήταν τόσο παγωμένο που έπαθε σοκ». Ευτυχώς, όπως είπε η ίδια, γνωρίζει πώς να μένει ψύχραιμη σε κρίσιμες στιγμές κι έτσι έκανε. Οι επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ηθοποιός πήγαν καλά κι έτσι η ψυχραιμία της δικαιώθηκε.

«Όνειρό μου είναι να περνάω όμορφα με ανθρώπους που αγαπάω γύρω μου»

Κατά το τέλος της συνέντευξης, η ηθοποιός δήλωσε συγκινημένη σε ερώτηση της κόρης της, Δανάης Μπάρκα, πως δεν παύει να κάνει όνειρα γιατί πιστεύει πως όταν σταματήσουμε είναι σαν να παύουμε να ζούμε. «Όνειρό μου είναι να περνάω όμορφα με ανθρώπους που αγαπάω γύρω μου», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.