Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Αγαθά κόποις κτώνται

Τα ζώδια σήμερα: Αγαθά κόποις κτώνται

Αν σκέφτεστε ότι οι κόποι σας δεν δικαιώνονται, ίσως κάνετε λάθος. Δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και θα παρατηρήσετε ότι όλα παίρνουν το δρόμο τους - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, η Πέμπτη σε βρίσκει αντιμέτωπο με κάποιες τάσεις για καβγάδες ή μικρο-ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος στις συζητήσεις σου τη σήμερον, αποφεύγοντας να προβείς σε βιαστικά συμπεράσματα σε όσα ακούς.

Στα θετικά: Χρησιμοποιείς διπλωματικά και δημιουργικά τα σχόλια τρίτων για να μην σε επηρεάσουν στα επαγγελματικά σου.

Στα αρνητικά: Τα ερωτικά σου περνάνε από μια κρίση, καθώς το άτομο που σε ενδιαφέρει δε σου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις .

Ταύρος

Ταύρε μου καλέ, η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε έναν κυκεώνα φορτισμένων συναισθηματικά συζητήσεων. Προς το βράδυ, βεβαία, τα πράγματα ηρεμούν και ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Στα θετικά: Μια σημαντική ευκαιρία εμφανίζεται στα επαγγελματικά σου κατά τις απογευματινές ώρες.

Στα αρνητικά: Θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές συγκρούσεις και δυσκολίες.

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε, μια άκρως δημιουργική Πέμπτη ξεδιπλώνεται μπροστά σου σήμερα. Ωστόσο, προκύπτουν έξοδα μέσα στην ημέρα που δεν είχες προβλέψει και σου δημιουργούν άγχος από το πουθενά.

Στα θετικά: Θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή κάποιο άλλο πολύ κοντινό σου άτομο και θα ανακάμψει η αυτοπεποίθησή σου.

Στα αρνητικά: Θα εμφανιστούν οικονομικές αναποδιές από τις οποίες όμως θα ανακάμψεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα η μέρα σου θα είναι κάπως συναισθηματικά φορτισμένη. Η Πέμπτη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τις σημαντικές για σένα σχέσεις έτσι ώστε να φέρεις περισσότερη αρμονία στον προσωπικό σου χώρο.

Στα θετικά: Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις στην επαγγελματική σου ανάπτυξη. Σήμερα σου γεννάται μια μεγαλύτερη αίσθηση ευημερίας και οικονομικής ασφάλειας.

Στα αρνητικά: Ίσως δημιουργηθούν μικρο-εντάσεις σε καθημερινές συζητήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Λέων

Φίλε μου, Λέοντα, η Πέμπτη στρέφει όλη την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις σου, αλλά και τις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα αισθάνεσαι μια εσωτερική ένταση, αλλά κατά τις βραδινές ώρες θα ξαναβρείς την εσωτερική σου γαλήνη.

Στα θετικά: Στα ερωτικά σου, κατά τις βραδινές ώρες, σου δημιουργείται μια αίσθηση ζεστασιάς. Στα επαγγελματικά σου, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που θα σε φέρουν όλο και πιο κοντά στους στόχους σου.

Στα αρνητικά: Η εσωτερική συναισθηματική φόρτιση της ημέρας σου δημιουργεί μια δυσκολία σε σχέση με την έκφραση των συναισθημάτων σου.

Παρθένος

Παρθένε, προσπάθησε να αποφύγεις τις μεγάλες δηλώσεις σήμερα και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν θέλεις πράγματι να πεις κάτι, πες το προς το βραδάκι που θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας.

Στα θετικά: Σήμερα καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα στη ζωή σου και αναζητείς τρόπου για να το επιτύχεις.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι έντονη ανασφάλεια όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αλλά και τα οικονομικά σου. Σήμερα έρχεσαι αντιμέτωπος με τις λάθος επιλογές της ζωής σου, αλλά με ψυχραιμία και οργάνωση θα βρεις λύση και σε ό,τι σε απασχολεί.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, τη σημερινή ημέρα όλη σου την προσοχή έχουν τα επαγγελματικά σου. Κύριο στόχο σου αποτελεί η προσωπική σου ανάπτυξη και η επίτευξη των στόχων που έχεις θέσει.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου, ο λεπτομερής τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις σε δικαιώνει.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι μια εσωτερική πίεση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις από το πουθενά.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα η ημέρα σε βρίσκει λίγο στρεσαρισμένο με ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία σου με τους άλλους και ιδιαίτερα σε σχέση με την γραφειοκρατία. Τις βραδινές ώρες όμως, βρίσκεις και πάλι την εσωτερική σου γαλήνη καθώς βλέπεις τις λύσεις στα διάφορα προβλήματα της ημέρας.

Στα θετικά: Αν είσαι σε σχέση θα κάνεις μια πολύ ουσιαστική κουβέντα μαζί του σήμερα.

Στα αρνητικά: Εμφανίζονται προκλήσεις που δεν περίμενες στα επαγγελματικά σου.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, η ημέρα σε καλεί να ξετυλίξεις τον πιο κοινωνικό σου εαυτό. Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες και να συνδεθείς περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους.

Στα θετικά: Αν είσαι μόνος, τα άστρα σήμερα είναι με το μέρος σου για να κατακτήσεις τον έρωτα που πάντα ονειρευόσουν. Αν όχι, θα έρθεις κοντά με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Κάποιες μικρές εντάσεις ίσως λάβουν χώρα τη σημερινή ημέρα κατά τις πρωινές ώρες, αλλά ξεπερνιόνται εύκολα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Πέμπτη σου σήμερα είναι αρκετά έντονη ήδη από τις πρώτες ώρες της ημέρας. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι και οι ευθύνες σου απαιτούν την πλήρη προσοχή σου. Μην το βάζεις κάτω όμως γιατί από τις απογευματινές ώρες βάζεις τα πράγματα σε τάξη.

Στα θετικά: Κατά τη διάρκεια της ημέρας εμφανίζονται ευκαιρίες και σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά.

Στα αρνητικά: Στις επαγγελματικές σου συνεργασίες παρατηρούνται εντάσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου καλέ, σήμερα είναι μια ακόμη μέρα που έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τη δημιουργική σου πλευρά. Πρόσεξε όμως μήπως από τον ενθουσιασμό σου παραμελήσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου.

Στα θετικά: Η λίμπιντός σου είναι αρκετά αυξημένη κι αυτό αποτυπώνεται στη σχέση σου με το ταίρι σου, αν έχεις. Αν πάλι δεν έχεις θα μπορέσεις ίσως σήμερα να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Στα αρνητικά: Η τάση του να υποστηρίζεις σθεναρά την ιδεολογία σου ίσως δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθύς

Ιχθύ μου καλέ, ιδιαιτέρως ερωτικό σε βρίσκει η σημερινή ημέρα. Βέβαια, ταυτόχρονα, η εσωτερική αυτή θυελλώδης πτυχή σου, δημιουργεί και εντάσεις με τον περίγυρό σου.

Στα θετικά: Σήμερα ή που θα έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό ή που θα το βρεις, αν δεν έχεις ήδη.

Στα αρνητικά: Τα επαγγελματικά σου παραμένουν σταθερά καθώς δεν αποτελούν προτεραιότητα για εσένα αυτή την περίοδο.

Only in

«Κόκκινος» συναγερμός σε εμπόριο και βιομηχανία – Ποιες οι επιπτώσεις ενός πολέμου Ιράν – Ισραήλ

Η απόφαση του Τελ Αβίβ να προχωρήσει σε σκληρά αντίποινα, εξετάζοντας μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να πλήξουν εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου εντός του Ιράν και άλλες στρατηγικές τοποθεσίες ανησυχεί έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024