Η Κατερίνα Γιαντζόγλου σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις εφ όλης της ύλης.

Μου αρέσει να φλερτάρουν τον άντρα μου

«Οι μπάμιες και τα φασολάκια είναι τα αγαπημένα μου φαγητά. Όταν έχω λιγούρες, τρώω σταφύλι, σύκα, μήλο κλπ. Δεν βρίσκω κακό να φλερτάρουν τον σύντροφό μου. Το θέμα δεν είναι τι κάνει η άλλη, αλλά τι κάνει αυτός. Μου αρέσει να φλερτάρουν τον άντρα μου. Απ’ όσο ξέρω, κανένας σύντροφός μου δεν με έχει απατήσει.

Οι μεγαλύτερες απιστίες γίνονται μετά τα 50

«Ο Παπανώτας να μας πει! Το σ..ξ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, δεν είναι όμως πρωταρχικός παράγοντας. Το μυστικό ομορφιάς μου είναι ο ύπνος, κοιμάμαι από τις 22:30», είπε η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Σεξ, φαγητό, ύπνος

Σε ερώτηση για το πώς θα κατέτασσε σε αξιολογική σειρά το φαγητό, το σεξ και τον ύπνο, η Κατερίνα Γιατζόγλου απάντησε: «Σεξ, φαγητό, ύπνος».

Τα επαγγελματικά της σχέδια

Η Κατερίνα Γιαντζόγλου έχει γράψει μία κωμωδία με γυναίκες, με το έργο να έχει πάει ως πρόταση σε κανάλι. Παράλληλα το βιβλίο της με τίτλο «Ο Μακιαβέλι του έρωτα» θα γίνει ταινία.

«Έχω δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά σε σχέση, έγραψα και βιβλίο, τον «Μακιαβέλι του Έρωτα». Ό,τι επιτρέπεις να γίνει, αυτό γίνεται. Έχω επιτρέψει να μου συμβούν πράγματα, έχει πει σε προηγούμενη συνέντευξη της η ηθοποιός.