Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη in: Εμπλοκή τουλάχιστον ενός αστυνομικού σε  εξωυπηρεσιακή παρακολούθηση γυναίκας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Αποκάλυψη in: Εμπλοκή τουλάχιστον ενός αστυνομικού σε εξωυπηρεσιακή παρακολούθηση γυναίκας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Κατατέθηκε μήνυση στις 15 Σεπτεμβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Άγνωστο αν σχετίζεται με την υπόθεση «απαγωγής» παιδιών από πρώην συμμετέχουσα σε καλλιστεία

Την εμπλοκή ενός τουλάχιστον αστυνομικού στην παράνομη παρακολούθηση μίας  γυναίκας   και των παιδιών της σε περιοχή του Ψυχικού , για λογαριασμό   του συζύγου της   ερευνά –όπως αποκαλύπτει το in –  από τις 15 Σεπτεμβρίου η ΕΛ.ΑΣ.

Η γυναίκα φαίνεται να αντιλήφθηκε την παρακολούθηση της από άγνωστα πρόσωπα , κάλεσε την αστυνομία που ανακάλυψε ότι  τουλάχιστον ένας εξ αυτών  που την ακολουθούσε  ήταν ένστολος που υπηρετεί σε κρίσιμη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια σημαντικών προσώπων.

Η γυναίκα  φέρεται να προχώρησε σε μήνυση  σε βάρος του οργανωτή της παρακολούθησης και ενός  τουλάχιστον αστυνομικού, ενώ παραμένει άγνωστο αν εμπλέκεται κι άλλος.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε διαπιστωθεί  αν η υπόθεση αυτή με τον υπό έλεγχο πλέον αστυνομικό , σχετίζεται με την περίπτωση πρώην συμμετέχουσας σε καλλιστεία – διέμενε στην ίδια περιοχή –  που είχε συλληφθεί προ μερικών 24ωρων από την Ασφάλεια Αττικής για παραβίαση δικαστική απόφασης .

Η απόφαση αυτή  αφορούσε την επιμέλεια των παιδιών της που έχει αποκτήσει με τον  σύντροφό της γνωστό Ολλανδό επιχειρηματία.

Only in

«Κόκκινος» συναγερμός σε εμπόριο και βιομηχανία – Ποιες οι επιπτώσεις ενός πολέμου Ιράν – Ισραήλ

Η απόφαση του Τελ Αβίβ να προχωρήσει σε σκληρά αντίποινα, εξετάζοντας μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να πλήξουν εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου εντός του Ιράν και άλλες στρατηγικές τοποθεσίες ανησυχεί έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024