Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Λεωφόρος Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Λεωφόρος Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή

Άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπήρχε κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Στο φως βρίσκεται ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την αιματηρή συμπλοκή και τους πυροβολισμούς που ανταλλάχθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στον αριθμό 255 της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πλάνα του MEGA, υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο αμάξι μεγάλου κυβισμού με δύο ακόμη άτομα μέσα. Λίγο αργότερα, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με δύο άτομα, ένα 35χρονο και έναν 22χρονο.

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή και τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού

Τι δείχνει το βίντεο

Στην συνέχεια, ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο άνδρα, και κατόπιν τούτου ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους. Μετά κατεβαίνει και ο δεύτερος από το αυτοκίνητο και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο μεν τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας. Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Η μόνη πληροφορία που έχει έρθει στο φως είναι ότι πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Μπαλάσκας για τη συμπλοκή στη Συγγρού: «Έχουν ταυτοποιηθεί τα πρόσωπα»

«Έχουμε βρει στο σημείο έναν κάλυκα από το φυσίγγιο το οποίο πυροδοτήθηκε και χτύπησε τον ώμο του ενός και έχουμε δει και δύο ατόφιες σφαίρες, οι οποίες η μία έχει ένα δακτυλικό αποτύπωμα, θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Και οι δύο έχουν χαραγή εξολκέα δηλαδή φαίνεται ότι μπλόκαρε κάποιο όπλο και έχουμε δύο άθιχτα φυσίγγια», λέει στο mega, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Έχουμε μια μηχανή που πλησιάζει ένα αυτοκίνητο που καταδεικνύει ότι ενδεχομένως να είναι και εκτελεστές αυτοί αλλά τους πήραν χαμπάρι και πετάχτηκαν και έγινε αυτή η συμπλοκή ή ήταν γνωστοί».

Όπως λέει ο ίδιος: «Αυτό που φαίνεται από την πρώτη ματιά, γιατί έχουμε τα πάντα, στοιχεία και νομίζω ότι πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί και τα πρόσωπα. Η ταυτοποίησή τους είναι δεδομένη. Η ουσία είναι γιατί έγινε και παραλίγο οι άνθρωποι αυτοί θα προκαλούσαν μακελειό αν τα δύο φυσίγγια έπεφταν, δεν ξέρουμε αν θα είχαμε νεκρούς».

Only in

«Κόκκινος» συναγερμός σε εμπόριο και βιομηχανία – Ποιες οι επιπτώσεις ενός πολέμου Ιράν – Ισραήλ

Η απόφαση του Τελ Αβίβ να προχωρήσει σε σκληρά αντίποινα, εξετάζοντας μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο να πλήξουν εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου εντός του Ιράν και άλλες στρατηγικές τοποθεσίες ανησυχεί έντονα τον επιχειρηματικό κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024