Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o

Τα καλύτερα γκολ της 2ης αγωνιστικής του Champions League

Το Champions League έφτασε ήδη τα 115 γκολ με τα 58 να σημειώνονται στην 2η αγωνιστική

Η 2η αγωνιστική του UEFA Champions League 2024-25 ήταν γεμάτη θέαμα, με αρκετά γκολ που ξεχώρισαν για την ποιότητά τους και την επίδρασή τους στα παιχνίδια.

H διοργάνωση συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ποιότητα των παιχνιδιών και τα στατιστικά των ομάδων και των παικτών. Σημειώθηκαν συνολικά 58 γκολ στις 18 αναμετρήσεις, ένα παραπάνω από την πρεμιέρα, με 3,20 γκολ ανά παιχνίδι και ένα γκολ κάθε 28 λεπτά. Αυτά τα νούμερα επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και τη δυναμική των επιθέσεων που είδαμε στους αγώνες των δυο πρώτων αναμετρήσεων.

Συνολικά 115 γκολ σε δυο αγωνιστικές είναι τεράστιο νούμερο. Στη League Phase κάθε ματς, κάθε βαθμός, κάθε γκολ μετράει και αυτό φαίνεται από τη διάθεση των ομάδων να σκοράρουν ώστε να έχουν καλύτερη τύχη στο φινάλε της πρώτης φάσης του Champions League.

Κορυφαίοι σκόρερ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεχώρισε με την εντυπωσιακή της νίκη (7-1) απέναντι στη Σέλτικ, επιδεικνύοντας τη δύναμη της επίθεσής της. Με αυτόν τον τρόπο, η γερμανική ομάδα έχει πλέον την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 10 γκολ, γεγονός που την τοποθετεί στην κορυφή σε αυτόν τον τομέα. Ο Καρίμ Αντεγέμι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας, σκοράροντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ένα χατ-τρικ που τον τοποθετεί στο προσκήνιο των κορυφαίων σκόρερ.

Η Σίτι, με πρωταγωνιστές όπως ο Ερλινγκ Χάαλαντ και ο νεαρός ΜακΑτί παραμένει μία από τις ομάδες που προκαλεί φόβο στους αντιπάλους της με την ακρίβεια και την κατοχή της.

Ο Χάρι Κεϊν της Μπάγερν Μονάχου ηγείται της κούρσας για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ. Οι 7 προσπάθειες στην εστία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δείχνουν την αποτελεσματικότητά του και την ποιότητα που φέρνει στην επίθεση της Μπάγερν.

Η 2η αγωνιστική του Champions League 2024-25 επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, με ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και η Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους τόσο στην επίθεση όσο και στην τακτική.
To Video με τα καλύτερα γκολ της 2ης αγωνιστικής είναι απολαυστικό.

Only in

Η ενημέρωση Γεωργιάδη στην ΚΟ της ΝΔ και η επίθεση Κακλαμάνη για τους αγροτικούς γιατρούς

Υπό τη βαριά σκιά των αλλεπάλληλων ερωτήσεων από βουλευτές σε υπουργούς για σειρά σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες η συνεδρίαση - Διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024