Στις 6 Οκτωβρίου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές μεταξύ των οποίων το «Βήμα στην Ιστορία: Νέα Δημοκρατία», το περιοδικό Ελληνική Κουζίνα και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑgazino.

Βήμα στην Ιστορία: 1974-2024. Νέα Δημοκρατία – Η Κεντροδεξιά της Μεταπολίτευσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, το ΒΗΜΑ την Κυριακή 6 Οκτωβρίου κυκλοφορεί με μια νέα έκδοση της σειράς «ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» με τίτλο «1974-2024. Νέα Δημοκρατία – Η Κεντροδεξιά της Μεταπολίτευσης».

Την επιστημονική επιμέλεια της έκδοσης υπογράφουν οι καθηγητές Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Βούλγαρης και Σωτήρης Ριζάς.

Πολύτιμο αρχειακό υλικό από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ συμπληρώνουν την αποτύπωση μιας εποχής πολιτικών ζυμώσεων και της δημιουργίας του κόμματος που έμελλε τα επόμενα χρόνια να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ελληνική Κουζίνα: Μακαρονάδες και ζυμαρικά αλά ελληνικά!

Χυλοπίτες, φλωμάρια, ματσάτα, πέτουρα και γκόγκες, πρωταγωνιστούν στο πιο πλήρες συνταγολόγιο. Πενήντα επιλεγμένες συνταγές από κάθε γωνιά της Ελλάδα αποθεώνουν τα ζυμαρικά στην ελληνική εκδοχή τους.

Φαγητά παραδοσιακά που με την πλούσια γεύση τους ξυπνούν μνήμες και μας γεμίζουν νοσταλγική διάθεση, αλλά και πιάτα του σήμερα, με πρωταγωνιστές τα ελληνικά ζυμαρικά και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα.

ΒΗΜΑgazino

Η εντυπωσιακά όμορφη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το “BHMAGAZINO” με τις κορυφαίες fashion τάσεις της σεζόν και μιλάει για την δύναμη της αυτογνωσίας, τα μακρινά της ταξίδια σε όλο τον κόσμο, την επαγγελματική της πορεία και ένα ρόλο-έκπληξη στη νέα, πολυσυζητημένη κωμωδία του MEGA «Έχω Παιδιά».