Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης «τρολάρει» Κασσελάκη: «Με λένε Παύλο και έχω καταθέσει υπογραφές και πόθεν έσχες»

Πολάκης «τρολάρει» Κασσελάκη: «Με λένε Παύλο και έχω καταθέσει υπογραφές και πόθεν έσχες»

«Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο! Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια», διαμηνύει ο Παύλος Πολάκης

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, με το οποίο ανακοίνωσε ουσιαστικά – όχι και τυπικά, πάντως – την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «τρολάρει» ο έτερος υποψήφιος, Παύλος Πολάκης.

«Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!!», γράφει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, απαντώντας στο «Με λέν Στέφανο. Σκέτο» του κ. Κασσελάκη.

Και προσθέτει: «Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο! Αντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!».

Ο κ. Πολάκης κάνει αναφορά και στην ατάκα Κασσελάκη περί διαπλοκής, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πολλών στελεχών κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις» στα μείζονα ζητήματα και «όχι με γενικόλογες επικλήσεις του ‘καινούργιου’, του ‘νέου’, του ‘δικού μας’ και λοιπά έπεα πτερόεντα…».

«Καλώ τους συνυποψηφίους μου σε debate»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Παύλος Πολάκης επέμεινε στο θέμα της υποψηφιότητας Κασσελάκη και, κυρίως, στον τρόπο με τον οποία επέλεξε να δηλώσει «παρών» στις διαδικασίες.

Αφού επανέλαβε πως «τη διαπλοκή τη χτυπάει κανείς όταν παίρνει ξεκάθαρες θέσεις, όπως να γίνει η εθνική τράπεζα δημόσια, να ελέγξουμε το μάνατζμεντ των ΕΛΠΕ για να ρυθμίσουμε την αγορά των καυσίμων, και όχι με κουβέντες γενικές και αόριστες», ο κ. Πολάκης κάλεσε όλους τους συνυποψηφίους του, τον Απόστολο Γκλέτσο, τον Νικόλα Φαραντούρη, τον Σωκράτη Φάμμελο και τον Στέφανο Κασσελάκη, «να καταθέσουν γρήγορα τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες τους στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσουμε επίσης γρήγορα σε ένα debate, μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από το συνέδριο, αλλά και πιο πριν αν υπάρξει μία συμφωνία».

«Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια δημόσια αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων, για αυτό και καλώ τους τέσσερις συνυποψήφιους μου να το κάνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα», τόνισε, ενώ απηύθυνε και «ένα μεγάλο κάλεσμα σε όλο το δημοκρατικό κόσμο» να ψηφίσει στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Only in

Η ενημέρωση Γεωργιάδη στην ΚΟ της ΝΔ και η επίθεση Κακλαμάνη για τους αγροτικούς γιατρούς

Υπό τη βαριά σκιά των αλλεπάλληλων ερωτήσεων από βουλευτές σε υπουργούς για σειρά σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες η συνεδρίαση - Διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024