Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνστον: «Όταν ήμουν στην Έφες κόντεψα να χάσω το πόδι μου» (vid)

Ντάνστον: «Όταν ήμουν στην Έφες κόντεψα να χάσω το πόδι μου» (vid)

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του θυμήθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον και συγκεκριμένα όταν πήγε να χάσει το πόδι του όσο αγωνίζονταν στην Αναντολού Έφες.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον φιλοξενήθηκε στο podcast «Off the RECourt», μαζί με τους Ελάιζα Μπράιαντ και Σέιν Λάρκιν, όπου θυμήθηκε μια περιπέτεια υγείας που είχε όσο αγωνίζονταν στην Αναντολού Έφες και παραλίγο να του κοστίσει το πόδι του.

«Κανονικά, θα έκανα ένα κρύο ντους όπως μετά από κάθε προπόνηση. Μετά από μια προπόνηση, ο Άλεκ Πίτερς και ο Τίμπορ Πλάις μου είπαν να δοκιμάσω την κρυοθεραπεία. Έτσι μπήκα μέσα στο μηχάνημα και άρχισα να περιμένω», είπε αρχικά ο Ντάνστον και συνέχισε:

«Η ώρα περνούσε κι εγώ δεν αισθάνομαι τίποτα. Απλά στέκομαι εκεί. Αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιώ ότι δεν μπορώ να κουνηθώ. Όλα άρχισαν να πονάνε, το αριστερό μου πόδι χτύπαγε και είχα μια μεγάλη μωβ φουσκάλα στο πίσω μέρος του ποδιού μου».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός αποφάσισε να μεταβεί στη Γερμανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις με τους γιατρούς να του ανακοινώνουν πως αν το κρυοπάγημα είχε φτάσει σε συνδέσμους ή οστά, έπρεπε να ακρωτηριάσουν το πόδι του από το γόνατο και κάτω.

Ο Ντάνστον υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση η οποία ευτυχώς πέτυχε. Αμέσως, η πρώτη του ερώτηση ήταν αν θα ξαναέπαιζε μπάσκετ, με τους γιατρούς να του απαντούν πως θα δείξει, ανάλογα με το πως θα επουλώνονταν το πόδι του. Εν τέλει όλα πήγαν καλά και ο Αμερικανός συνεχίζει κανονικά την καριέρα του στα παρκέ της Euroleague.

Only in

Η ενημέρωση Γεωργιάδη στην ΚΟ της ΝΔ και η επίθεση Κακλαμάνη για τους αγροτικούς γιατρούς

Υπό τη βαριά σκιά των αλλεπάλληλων ερωτήσεων από βουλευτές σε υπουργούς για σειρά σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες η συνεδρίαση - Διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024