Στις 19:45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Πριν λίγα λεπτά βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές της πορτογαλικής ομάδας. Μεταξύ τους και ο Άντρε Όρτα. Μέλος και εκ των πρωταγωνιστών της θριαμβευτικής περσινής πορείας του Ολυμπιακού μέχρι την κατάκτηση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Μάιο.

Ο Πορτογάλος χαφ, που ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον ξεκινάει βασικό απόψε κόντρα στην πρώην ομάδα του, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», με τον Όρτα να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου και να χαιρετάει τους φιλάθλους. Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει τι πρόσφερε πέρσι ο Όρτα στην ομάδα και πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του στην κατάκτηση του Conference League από πλευράς Πειραιωτών.

Υπενθυμίζουμε την 11άδα της Μπράγκα για το αποψινό παιχνίδι:

Ματέους, Φερέιρα, Νιακατέ, Άρεϊ-Εμπί, Μαρίν, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Μπρούμα, Γκάμπρι Μαρτίνες, Ρικάρντο Όρτα, Ρομπέρτο Φερνάντες.

Στον πάγκο: Σα, Χόρνιτσεκ, Γκόμες, Ελ Ουαζάνι, Φερνάντες, Γκάρμπι, Ριμπέιρο, Γκιτάνε, Γκόρμπι, Μάρκες, Νόρο, Βασκονσέλος.