Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο «σίγουρος» Μπρούμα και ο Όρτα – Πώς θα παίξει η Μπράγκα στο Καραϊσκάκη…

Ο «σίγουρος» Μπρούμα και ο Όρτα – Πώς θα παίξει η Μπράγκα στο Καραϊσκάκη…

Οι σκέψεις του Κάρλος Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα της Μπράγκα στο Καραϊσκάκη, ο «σίγουρος» Μπρούμα και ο Αντρέ Όρτα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League (19:45) και θέλει να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο φαληρικό γήπεδο.

Οι ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντι τους πολλούς παλιούς γνώριμους, καθώς στην πορτογαλική ομάδα είναι οι Κάρλος Καρβαλιάλ, Αντρέ Όρτα και Μπρούμα. Ο προπονητής της Μπράγκα καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Πειραιώτες και φαίνεται, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και οι Πορτογάλοι να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα επιλέξει.

Ο Καρβαλιάλ φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, με τον Αντρέ Όρτα ο μοναδικός που «παίζεται», με τις πιθανότητες, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία να δείχνουν ότι θα είναι βασικός. Οι «11» που αναφέρονται στα ρεπορτάζ, αλλά και που έχει δοκιμάσει ο Καρβαλιάλ είναι ο Ματέους κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα στην άμυνα οι Γκόμες, Φερέιρα, Νιακατέ και Μάριν από δεξιά προς τα αριστερά.

Όσον αφορά την πεντάδα στη μεσαία γραμμή δεδομένα θα αγωνιστούν οι Καρβάλιο, Γκόρμπι, Μπρούμα και Ρικάρντο Όρτα, ενώ λογικά ο πέμπτος μεσοεπιθετικός θα είναι ο Αντρέ Όρτα, που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό περσι και κατέκτησε το Europa Conference League. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Ουαζανί.

Τι αναφέρει η «A Bola» για τον Όρτα

Δεδομένη θεωρούν οι Πορτογάλοι την παρουσία του Αντρέ Όρτα, στην ενδεκάδα της Μπράγκα, απέναντι στον Ολυμπιακό. Η έγκυρη εφημερίδα «Abola» έγραψε πως: «Ο αγώνας της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό θα είναι ξεχωριστός για τον Αντρέ Όρτα . Το «νούμερο 10» της Μπράγκα, θα επιστρέψει σε ένα στάδιο που γνωρίζει καλά και όπου ήταν πολύ χαρούμενος την περασμένη σεζόν.

Άλλωστε, ο Όρτα εκπροσώπησε το ελληνικό έμβλημα το δεύτερο εξάμηνο του 2023/2024, ως δανεικός από τους «Αρσεναλίστας», έχοντας υπάρξει βασικός παίκτης στους Πειραιώτες: 21 αγώνες, δύο γκολ και τρεις ασίστ» και συμπληρώνει: «Ο μέσος της Μπράγκα, που υπήρξε ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας με προπονητή τον Κάρλος Καρβαλάλ, πήρε (λίγες) ανάσες στον αγώνα με τη Ρίο Άβε (4-0), την περασμένη Κυριακή, καθώς έπαιξε μόνο το τελευταίο 20λεπτο. Έτσι αναμένεται τώρα ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ξανά μια συνεργασία με τον Βίτορ Καρβάλιο στη μέση. Ο μαέστρος Όρτα θα επιστρέφει στην Αθήνα, τώρα για την Μπράγκα».

Η αποστολή της Μπράγκα

Ματέους, Σα, Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμεθ, Φερέιρα, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Μαρίν, Ριμπέιρο, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκορμπί, Γκάρμπι, Μάρκες, Βασκονσέλος, Μπρούμα, Γκιτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζανί, Γκάμπρι, Ρομπέρτο Φερνάντεθ.

Only in

Από ναζί φύλακας που έκανε εξάσκηση στη σκοποβολή σε ανθρώπινους στόχους, φύλακας σχολείου που πρόσεχε παιδιά

Η ιστορία του ναζί που κρυβόταν επί 30 χρόνια σε κοινή θέα. Πώς αποκαλύφθηκε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024