Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ19 ξεκινάει το νέο Youth League στην Εσθονία

Ολυμπιακός: Ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ19 ξεκινάει το νέο Youth League στην Εσθονία

Ο Ολυμπιακός Κ19 έμαθε την αντίπαλο κόντρα στην οποία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το φετινό Youth League, στο οποίο μπαίνει ως κάτοχος του τροπαίου.

Την πρώτη του αντίπαλο έμαθε για το νέο Youth League η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι μετά την τρομερή περυσινή τους πορεία μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου, καλούνται και φέτος να παρουσιάσουν την ίδια πολύ καλή εικόνα διαφημίζοντας την ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η πρώτη φετινή αποστολή των ερυθρόλευκων θα είναι όχι τόσο υψηλής δυσκολίας, αφού στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης του μονοπατιού των πρωταθλητών θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα από την Εσθονία, την Ταλίνα Κάλεβ.

Τα παιχνίδια είναι διπλά και είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου αντίστοιχα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει ορισμός και άρα δεν είναι γνωστές οι έδρες και οι ώρες των παιχνιδιών.

Αν οι Πειραιώτες ξεπεράσουν την ομάδα από την Εσθονία, στον τρίτο γύρο θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ζευγαριού της Τρέντσιν από την Σλοβακία με την Ζμπρογιόβκα Μπρνο από την Τσεχία.

Ο τρόπος διεξαγωγής των νοκ-άουτ μέχρι και τον μεγάλο τελικό

Μετά το τέλος των ομίλων, θα διεξαχθεί μία φάση νοκ άουτ με μονές αναμετρήσεις ξεκινώντας από τη φάση των «32».

Αναλυτικότερα, οι σύλλογοι που κατατάσσονται από την 1η έως την 6η θέση θα προκριθούν στη φάση των «32» και θα παίξουν εναντίον των ομάδων που κατατάσσονται 17 έως 22.

Οι ομάδες που κατατάσσονται στις θέσεις 7 έως 16 θα αντιμετωπίσουν τους 10 συλλόγους που θα προκριθούν μέσω του μονοπατιού των εγχώριων πρωταθλητών στη φάση των «32». Οι σύλλογοι που βρίσκονται στην 23η και χαμηλότερη θέση στο μονοπάτι του Champions League αποκλείονται από τη διοργάνωση, καθώς και εκείνοι που χάνουν τις φάσες νοκ άουτ της διαδρομής των πρωταθλημάτων.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με ένα Final-4 (ημιτελικοί και τελικός) που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο (Νιόν). Για τη φάση των «16», τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς, τα ζευγάρια θα καθοριστούν με κλήρωση.

Only in

«Φθηνή ανάπτυξη» με κακοπληρωμένες δουλειές και ωράρια λάστιχο

Στην ημερίδα του Ινστιτούτου ΕΝΑ «Η εργασία σήμερα - Για μια προοδευτική πρόταση», οι ομιλητές ανέλυσαν πώς το μοντέλο της «φθηνής ανάπτυξης» είναι κοινωνικά και οικονομικά μη βιώσιμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024