Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Ροντινέι, Μουζακίτη και Τσικίνιο

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Ροντινέι, Μουζακίτη και Τσικίνιο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην απόδοση του Ροντινέι και του Μουζακίτη, ενώ σχολίασε και τον τραυματισμό του Τσικίνιο.

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» με 3-0 την Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League και πήρε το πρώτο του τρίποντο στη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν αποκαλυπτικός στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας για την απόδοση του Ροντινέι ως επιθετικού, τον νεαρό Μουζακίτη και την εξαιρετική του εμφάνιση αλλά και τα νεότερα για τον Τσκίνιο που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ για:

Τους 7 παίκτες που σημειώθηκε ότι πήγαν πολύ καλά και το 1-0 στο πρώτο 45λεπτο: Στις δικές σας σημειώσεις; Στο ότι σας άρεσαν 7 παίκτες δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δικές σας είναι. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και το γκολ στο 1-0 ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Ήρθε στην πιο καλή στιγμή.

Τον Ροντινέι ως ακραίο επιθετικό και εάν θα τον καθιερώσει εκεί και την κατάσταση του Τσικίνιο: Για τον Τσικίνιο δεν έχουμε νέα. Αύριο θα ξέρουμε. Ο Ροντινέι μας δίνει περισσότερα πράγματα ως επιθετικός και του αρέσει. Οπότε πηγαίνει καλά.

Τον Μουζακίτη και την εμφάνιση της ομάδας του: Ήταν ένα παιχνίδι μόνο. Δεν βγάζουμε συμπεράσματα από έναν μόνο αγώνα. Την Κυριακή θα είναι διαφορετικά. Δεν θα είναι το ίδιο. Η πρόθεση είναι να παίζουμε με αυτήν την ιδέα. Είναι νέος όμως ε; Άρα μπορούμε να τον λέμε μικρό.

Το 1-0: Σίγουρα ήρθε σε καλή στιγμή καθώς πιεζόμασταν. Όμως η ιδέα μας είναι αυτή. Να παίζουμε με πίεση. Να πιέζουμε ψηλά και να κλέβουμε τη μπάλα. Πάντα ένα γκολ βοηθά μία ομάδα.

Only in

Η ενημέρωση Γεωργιάδη στην ΚΟ της ΝΔ και η επίθεση Κακλαμάνη για τους αγροτικούς γιατρούς

Υπό τη βαριά σκιά των αλλεπάλληλων ερωτήσεων από βουλευτές σε υπουργούς για σειρά σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες η συνεδρίαση - Διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024