Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Άγγελος Παπαδημητρίου: «Η γνωριμία μου με τη Μαρινέλλα αναβάθμισε τη ζωή μου»

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Η γνωριμία μου με τη Μαρινέλλα αναβάθμισε τη ζωή μου»

«Πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», συμπλήρωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για μια συνέντευξη  εφ’ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού στερεώματος, τη Μαρινέλλα.

Η γνωριμία με τη Μαρινέλλα

Η γνωριμία του με τη Μαρινέλλα προέκυψε από μια συνεργασία των δύο. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή: «Με τη Μαρινέλλα είχαμε συνεργαστεί στο «Κι Ύστερα Ήρθαν Οι Μέλισσες» του Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία του Κουτσομύτη. Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της, ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει. Μεγάλη προσωπικότητα».

«Μου έλεγε καμιά φορά: να σου πάρω ένα αυτοκίνητο; Όχι ότι είχε χρήματα αλλά σκεφτόταν: μα να μην έχεις αυτοκίνητο; Από την ευγένειά της, όχι από τίποτα άλλο».

Αναφορικά με την αξία της γνωριμίας του με την τραγουδίστρια σε σχέση με τη ζωή του δήλωσε: «Κοιμόταν 2-2μιση ώρες την ημέρα. Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Η φιλάνθρωπος Μαρινέλλα

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, μίλησε και για πιο λεπτά ζητήματα που αφορούν τη Μαρινέλλα, αποκαλύπτοντας με συγκίνηση της φιλανθρωπική της πλευρά: «Μεγάλα μυστικά, δεν κάνει να λέγονται αυτά τώρα για τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε. Θα πω ένα πολύ ασήμαντο μπροστά στα χίλια που είχε κάνει. Φορτώναμε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα και πηγαίναμε, για παράδειγμα, σε ένα μοναστήρι. Κουβαλούσαμε τενεκέδες λάδια, βούτυρα, μακαρόνια. Κακώς λέγονται αυτά τώρα αλλά…», περιέγραψε στη συνέχεια ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τη σπουδαία Μαρινέλλα.

Οι δυο τους, φαίνεται, είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση ανά τα χρόνια. Βέβαια καταλυτικό ρόλο έπαιξε σίγουρα η δοτικότητα για την οποία διακρίνεται η μεγάλη τραγουδίστρια. «Μου έλεγε καμιά φορά: να σου πάρω ένα αυτοκίνητο; Όχι ότι είχε χρήματα αλλά σκεφτόταν: μα να μην έχεις αυτοκίνητο; Από την ευγένειά της, όχι από τίποτα άλλο. Της έλεγα: έχω λεφτά για να πάρω αλλά δεν θέλω», αποκάλυψε με χιούμορ σε άλλο σημείο ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024