Τις τελευταίες μέρες, ένα κύμα γλυκιάς μελαγχολίας μας έχει παρασύρει με τους «Απαράδεκτους» να κάνουν την εμφάνισή τους χρόνια μετά στην «Ταράτσα του Φοίβου». Μπορεί να μην ήταν παρόν όλο το καστ, ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν αρκετοί για πολλούς από εμάς για πιστέψουμε πως ένα ταξίδι στο χρόνο είναι δυνατό.

Οι δύο ηθοποιοί, που άφησαν τηλεοπτική εποχή μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά  του MEGA «Οι Απαράδεκτοι» στις αρχές του ’90, αναβίωσαν τους ρόλους τους μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων. Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε τον Φοίβο Δεληβοριά μαζί με τον Θανάση Αλευρά να μοιράζονται τον ίδιο καναπέ με τους δύο ηθοποιούς και να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο.

Ο Γιάννης Μπέζος, όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, είπε πως η επανασύνδεση δεν του φάνηκε και τόσο συναισθηματικά φορτισμένη, όπως θα περιμέναμε. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Όχι, δεν ήταν συγκινητικό. Σας το λέω και σας προσγειώνω. Εγώ είμαι υπέρ των κινήσεων να πάμε μπροστά. Αυτά είναι πολύ ωραία, αλλά μέχρι εκεί».

Έπειτα, ο Γιάννης Μπέζος, συμπλήρωσε: «Πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μπροστά. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα άλλο σε αυτά». Ενώ, όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια αν δέχτηκε αμέσως την πρόταση να συμμετέχει στο Famagusta και αν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε.

«Οι Απαράδεκτοι»

Οι απαράδεκτοι είναι μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές. Δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και στους ρόλους εκτός από την ίδια, απολαύσαμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο Γιάννη Μπέζο και τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.