Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κιάρα Φεράνι: Στην Αθήνα η γνωστή influencer – To δείπνο με τους celebrities

Κιάρα Φεράνι: Στην Αθήνα η γνωστή influencer – To δείπνο με τους celebrities

Η Κιάρα Φεράνι πανέμορφη και λαμπερή φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου η Κιάρα Φεράνι έφτασε σε γνωστό πολυκατάστημα Notos στο κέντρο της Αθήνας για να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη Chiara Ferragni make-up collection.

Εκεί την περίμεναν δεκάδες θαυμαστές της αλλά και Ελληνίδες Influencers, άνθρωποι του χώρου της ομορφιάς αλλά και δημοσιογράφοι. Η Κιάρα Φεράνι δεν χάλασε χατίρι σχεδόν σε κανέναν και προσπάθησε να φωτογραφηθεί με όσους περισσότερους μπόρεσε.

«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους είστε εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες! Νιώθω πάντα ευπρόσδεκτη» ανέφερε η Chiara Ferragni στον κόσμο που έδωσε το παρών για να τη δει από κοντά.

Το λαμπερό δείπνο προς τιμήν

Μετά την παρουσίαση στο κέντρο της Αθήνας η επιχειρηματίας επέστρεψε πίσω στο ξενοδοχείο της άλλαξε ρούχα και στη συνέχεια βγήκε μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και εκπροσώπους της εγχώριας showbiz σε γνωστό αθηναϊκό στέκι στην Βουκουρεστίου.

Οι συνεργάτες της Ιταλίδας διοργάνωσαν ένα πάρτι προς τιμήν της και όλοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα στον χώρο της ομορφιάς.

Ανάμεσα τους η Μιμή Ντενίση, η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα, η Μαρίνα Βερνίκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κ.α.

Στη λίστα του περιοδικού “Forbes”

Η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις «Κορυφαίες Influencers Μόδας», ενώ το το blog The Blonde Salad και η κολεξιόν της Chiara Ferragni Collection, έγιναν αντικείμενα μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess και πλέον συνεργάζεται με την Lancome Paris, έχοντας τη συλλογή μακιγιάζ “Lancome X Chiara Ferragni”. Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της.

Only in

Η μιζέρια και η διαμαρτυρία

Η αυξανόμενη κυβερνητική δυσανεξία απέναντι στη διαμαρτυρία αποτυπώνει εθελοτυφλία απέναντι στον πραγματικό κοινωνικό συσχετισμό δύναμης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024