Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Νέα αποχώρηση από την ομάδα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Νέα αποχώρηση από την ομάδα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η Άσλεϊ Χάνσεν, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, θα αφήσει τη θέση της προκειμένου να φτιάξει τη δική της PR εταιρεία.

Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες όταν ο Τζος Κέτλερ αποφάσιζε να αφήσει τη θέση του επιτελάρχη του πρίγκιπα Χάρι μετά από 90 ημέρες στο πόστο και έβαζε με αυτόν τον τρόπο το όνομά του σε μια μεγάλη λίστα ατόμων που εγκατέλειπαν το πριγκιπικό ζευγάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μίντια πήραν φωτιά και άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί οι συνεργάτες του δούκα και της δούκισσας του Έσεξ δεν τους αντέχουν.Φυσικά, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες αποκαλύψεις για την κακή συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ – φήμες έλεγαν ότι το νέο παρατσούκλι της 43χρονης πρώην ηθοποιού είναι «Δύσκολη Δούκισσα», ενώ πολλοί την αποκαλούν «δικτάτορα με τακούνια».

Το πρώτο άτομο που έσπευσε να υπερασπιστεί τη δούκισσα του Έσεξ ήταν η Άσλεϊ Χάνσεν. Η  υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ζευγαριού, σε συνέντευξή της στο US Weekly, είχε τονίσει ότι «μου συμπεριφέρονται με ευγένεια και ενδιαφέρον, σαν στοργικοί γονείς. Εκτός από εμένα, έχουν καθημερινή επαφή και με τον σύζυγό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς δείχνουν ότι είναι δίπλα μας».

Για αυτό και η χθεσινή της ανακοίνωση, ότι αποφάσισε να αφήσει τη θέση της από την ομάδα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ξάφνιασε πολλούς. Ωστόσο, όπως φαίνεται, έχεις τις ευχές του δούκα και της δούκισσας.

Η Άσλεϊ Χάνσεν αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία δημοσίων σχέσεων και -μην πέσετε από τα σύννεφα- οι πρώτοι της πελάτες θα είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς θα συνεχίσει να τους συμβουλεύει.

Μάλιστα η 43χρονη δούκισσα έσπευσε με ανακοίνωσή της να στηρίξει την Χάνσεν λέγοντας «ο άνδρας μου κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι με την Άσλεϊ. Χαιρόμαστε που είμαστε δίπλα της και τη βλέπουμε να εξελίσσεται».

Only in

Άγχος Κασσελάκη για τον έλεγχο του Συνεδρίου, καρφιά Φάμελλου Πολάκη και η οσμή ηρωικής εξόδου

Ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία γύρω από την συμμετοχή του στην εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μισή… ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη ο οποίος βάζει τώρα νέο ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024