Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Βικτόρια Μπέκαμ: Πιο σέξι από ποτέ η Βρετανή σούπερ σταρ

Βικτόρια Μπέκαμ: Πιο σέξι από ποτέ η Βρετανή σούπερ σταρ

Η Βικτόρια Μπέκαμ σαγηνεύει τον κόσμο του ίντερνετ με μια νέα διαφήμιση του οίκου μόδας της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μας έχει συνηθίσει στο να επιδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της σε διάφορες φωτογραφίσεις μόδας. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η 50χρονη σχεδιάστρια μόδας θέλησε να λανσάρει το νέο άρωμα του οίκου της με πρωταγωνίστρια την ίδια πιο σέξι από ποτέ.

Στο άκρως σαγηνευτικό βίντεο, η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίζεται χωρίς εσώρουχα, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό κορμάκι να λικνίζεται στην άμμο κοιτάζοντας με έντονο βλέμμα τον φακό.

Στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Παρουσιάζοντας το ’21:50 RÊVERIE EAU DE PARFUM’. Το νέο μου άρωμα, είναι βαθύ, σαγηνευτικό και απίστευτα προσωπικό. Σκούρα, ακατέργαστη βανίλια και κόκκοι tonka με φύλλα καπνού και ξύλο κέδρου. Δημιούργησα αυτό το άρωμα σε συνεργασία με τον master parfumier Jérôme Epinette για να ξυπνήσω μνήμες από μια στιγμή προσωπικής αναγέννησης και την ονειρική μου κατάσταση. Η ονειροπόλησή μου. xx Victoria».

Η ιστορία του «21:50 Rêverie»

Εξηγώντας την ιστορία πίσω από την έμπνευση του αρώματός της, δήλωσε: «Μύρισα το ’21:50 Rêverie’ και με πήγε πίσω σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που εγώ και ο Ντέιβιντ πήγαμε στην Ιάβα. Ο λόγος που επέλεξα το όνομα Reverie – ένιωσα ότι βρισκόμουν σε κατάσταση ονείρου, βλέποντας τα κεριά να ανάβουν, τους ορυζώνες και το πώς μύριζε το έδαφος, το γρασίδι και η γη». Μάλιστα, φρόντισε να δείξει στους θαυμαστές της και ένα βίντεο από το ταξίδι της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2001 στην Ιάβα.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024