Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρολόγος αποκάλυψε τα… πιο αηδιαστικά πράγματα που κάνουν οι εργάτες στους αγενείς πελάτες τους

Ηλεκτρολόγος αποκάλυψε τα… πιο αηδιαστικά πράγματα που κάνουν οι εργάτες στους αγενείς πελάτες τους

Κάποιοι εργάτες... δεν πήραν πολύ καλά την αγενή συμπεριφορά των πελατών τους

Ο 31χρονος Kyle Romaior είναι ηλεκτρολόγος στο Κουίνσλαντ, εργάζεται στον κλάδο εδώ και χρόνια και έχει ακούσει πολλές ιστορίες σε εργοτάξια.

Πριν από δύο μήνες, ο 31χρονος δημιούργησε ένα ανώνυμο «κουτί εξομολόγησης» σε ένα μεγάλο εργοτάξιο της πόλης για να δει τι κάνουν οι εργάτες σε όσους πελάτες δεν τους συμπεριφέρονται σωστά.

Το πείραμα του είχε επιτυχία, και λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν κάνει ή έχουν δει στη δουλειά τους.

Οι πιο αηδιαστικές ιστορίες

Συγκεκριμένα, ένας τεχνίτης παραδέχτηκε ότι αφού ένας πελάτης αρνήθηκε να τον αφήσει να χρησιμοποιήσει το μπάνιο του, αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του στην οικοδομή, ενώ στη συνέχεια έβαλε τις ακαθαρσίες στον κουβά του τσιμέντου για να τις ενσωματώσει στην ανακαίνιση…

«Τα έριξα στον τοίχο με τη μόνωση και τα κάλυψα με φύλλα» εξομολογήθηκε.

Ένας άλλος τεχνίτης εξομολογήθηκε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του συνήθιζαν να ζωγραφίζουν σεξουαλικά κινούμενα σχέδια στους ημιτελείς τοίχους του σπιτιού μιας πελάτισσας, η οποία είχε πολύ κακή συμπεριφορά απέναντί τους.

Υποτίθεται ότι δεν θα το μάθαινε ποτέ, αφού τα «έργα τέχνης» θα καλύπτονταν από μπογιά. Ωστόσο, ο εργολάβος δεν το ήξερε και αποφάσισε μια μέρα να κάνει επιθεώρηση μαζί της στο εργοτάξιο, με αποτέλεσμα η πελάτισσα να έρθει αντιμέτωπη με τις προσβλητικές ζωγραφιές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εργάτες πληρώθηκαν για τη δουλειά τους μέχρι εκείνη την ημερομηνία και στη συνέχεια απολύθηκαν.

Με αηδιαστικό τρόπο, ένας άλλος τεχνίτης παραδέχτηκε ότι όταν εργαζόταν σε ένα εργοτάξιο όπου δεν υπήρχε τουαλέτα, αφόδευσε σε έναν κουβά και στη συνέχεια τα… ανακάτεψε με σκυρόδεμα και τα χρησιμοποίησε για να… τελειώσει τους τοίχους.

«Συνέχισα τη δουλειά, και τώρα κάθε φορά που περνάω από εκείνο το σπίτι, ξέρω ότι έχουν κυριολεκτικά τα… τέτοια μου ενσωματωμένα στους τοίχους τους» αποκάλυψε.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024