Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι

Τα ζώδια σήμερα: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι

Τα άστρα σήμερα θέλουν να προσγειωθείτε λίγο και να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Συνειδητοποιείτε ότι δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το καλό σας, αλλά θα δικαιωθείτε - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Μα τι ωραία Παρασκευή είναι αυτή που απλώνεται μπροστά σου, αγαπημένε μου Κριέ. Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου σήμερα πάνε υπέροχα. Είσαι υπερήφανος για όσα έχεις καταφέρει, αλλά αρχίζεις να κρατάς χαμηλό προφίλ, καθότι αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θέλουν όλοι το καλό σου.

Στα θετικά: Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ουράνια και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχει η συνταγή της σχέσης που διατηρείς ή θέλεις να έχεις. Τα οικονομικά σου, επίσης, γνωρίζουν άνθιση και είσαι σε θέση να καταλάβεις ποιοι είναι καλοί συνεργάτες και ποιοι όχι.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικές όψεις σήμερα. Ευχαριστήσου το!

Ταύρος

Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα αφοσίωσης  για εσένα. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ό,τι αγαπάς και σε κάνει χαρούμενο και παίρνεις την ζωτική ενέργεια που χρειάζεσαι πίσω.

Στα θετικά: Τα αισθηματικά σου θα ανθίσουν σήμερα μέσα από νέες γνωριμίες ή μέσω ουσιαστικών συζητήσεων με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Δεν είσαι ευχαριστημένος με τις ως τώρα συνεργασίες σου, αλλά σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να επενδύσεις σε νέες συνεργασίες.

Δίδυμος

Δίδυμε, η κοινωνική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή και προσπαθείς να κάνεις όλους τους γύρω σου να σε αντιμετωπίσουν σύμφωνα με το κοινωνικό προφίλ που θα ήθελες.

Στα θετικά: Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται από κάθε άποψη σήμερα. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και θα ανταμειφθείς.

Στα αρνητικά: Πρόσεξε μέσα στη διαδικασία  διατήρησης ενός καλού προφίλ μήπως γίνεις θύμα στερεοτύπων και απωθήσεις από τη ζωή σου ανθρώπους που ενώ αξίζουν να είναι στη ζωή σου, θεωρείς πως δεν πληρούν τα στάνταρ του κοινωνικού «στάτους» που έχεις ορίσει ως ιδανικό.

Καρκίνος

Καρκίνε μου καλέ, η Παρασκευή σου αναμένεται… μέλι! Σήμερα θα είσαι όλη την ημέρα ο πιο ερωτικός και δημιουργικός εαυτός σου. Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες ξυπνούν και έχεις την ανάγκη να κάνεις εξάσκηση σε κάποιο χόμπι που αγαπάς ή ένα νέο.

Στα θετικά: Επαγγελματικά και ερωτικά θα περάσεις φανταστικά. Σήμερα κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα καταλάβεις ότι είναι πολύ σημαντικές στην πορεία του χρόνου, αλλά και θα ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες.

Στα αρνητικά:  Δεν έχεις αρνητικές όψεις σήμερα.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Παρασκευή σε θέλει συγκεντρωμένο σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Σε απασχολεί κάποιο οικογενειακό μοτίβο που θα ήθελες να σπάσεις έτσι ώστε να βελτιώσεις τις σχέσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα.

Στα θετικά: Κάποια οικονομική ευκαιρία σου παρουσιάζεται σήμερα. Ίσως η Παρασκευή σου φανερώσει έναν καλό συνεργάτη, μια καλή επένδυση ή μια ευκαιρία εργασίας που δεν είχες σκεφτεί.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικές όψεις σήμερα.

Παρθένος

Παρθένε, η Παρασκευή σου είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Το αποτέλεσμα αυτής της απολύτως θετικής ημέρας είναι ότι γίνεσαι πιο ευχάριστος, αλλά και πιο πρόθυμος να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς εγωισμούς.

Στα θετικά: Η ημέρα είναι πολύ καλή για να προχωρήσεις σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία.

Στα αρνητικά: Θα αντιληφθείς ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν έχει μάτια μόνο για σένα κι έτσι δε θα διστάσεις είτε να αποχωρήσεις από μια σχέση ή φλερτ που συντηρείς ή να απωλέσεις κάθε ελπίδα αναβίωσης κάποιου πάθους του παρελθόντος.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα η μέρα σου θα σε προκαλεί από κάθε άποψη. Κάποιοι θα αμφισβητήσουν τις ικανότητές σου, αλλά εσύ θα πεισμώσεις και θα δώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο οτιδήποτε σου είπαν πως δεν κάνεις καλά.

Στα θετικά: Θα περάσεις μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου, αν έχεις. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο, θα έρθεις πιο κοντά με δικούς σου ανθρώπους και θα εκτιμήσεις την ουσιαστική αγάπη και φροντίδα.

Στα αρνητικά: Αισθάνεσαι πιεσμένος οικονομικά τελευταία και δε φαίνεται να λύνεται αυτό σήμερα. Είναι όμως μια καλή μέρα για να αναζητήσεις μια νέα πηγή εισόδων, οπότε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, σήμερα η μέρα σε θέλει πρωταγωνιστή. Βρίσκεις ικανοποίηση από υλικές και άυλες απολαύσεις, σε γεμίζουν συναισθηματικά οι μικρές χαρές τις ζωής και η ζωή κυλάει ωραία.

Στα θετικά: Έχεις πράγματι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ημέρας και συνεπώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου γιατί μπορεί να κουραστείς.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, στο προσκήνιο σήμερα βρίσκονται τα αγαπημένα σου άτομα. Ψάχνεις τη συναισθηματική σιγουριά που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε αυτά και μάλιστα την παίρνεις πίσω. Μη διστάσεις να ζητήσεις μια αγκαλιά, θα την πάρεις απλόχερα.

Στα θετικά: Αν έχεις ταίρι θα του ανοίξεις την καρδιά σου σήμερα και θα χτίσετε μαζί τους δεσμούς εμπιστοσύνης που πάντα ονειρευόσουν. Στα επαγγελματικά σου επίσης θα έχεις μια εξαιρετική ιδέα.

Στα αρνητικά: Ανατρέχεις στο παρελθόν σου για να δεις το ρόλο που έχει παίξει στο παρόν σου και σου δημιουργεί άσχημα συναισθήματα. Προσπάθησε να μην εστιάσεις σε αυτά, αλλά να δεις τα λουλούδια που άνθισαν στα καμένα δάση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα αναμένεται εξωστρεφής και διασκεδαστική για εσένα. Η Παρασκευή είναι ιδανική ημέρα για να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Στα θετικά: Προσεγγίζεις τα ερωτικά σου με ωριμότητα και σεβασμό με αποτέλεσμα οι σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει να γίνεται πιο ουσιαστική από ποτέ.

Στα αρνητικά: Δεν έχεις αρνητικές όψεις σήμερα.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή ημέρα σου φέρνει πειθαρχία και στρατηγική σκέψη. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις τους στόχους σου και στα οικονομικά και στα ερωτικά σου.

Στα θετικά: Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να πλησιάσεις τον άνθρωπο που ποθείς.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να μην σε παρασύρει το συναίσθημα στις αποφάσεις σου, γιατί η σημερινή ημέρα ευνοεί αποφάσεις που βασίζονται στη λογική.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια ημέρα επαναξιολόγησης της κοσμοθεωρίας σου. Η Παρασκευή σε καλεί να μείνεις ρεαλιστικός απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Στα θετικά: Ενώ τα άστρα σε θέλουν πιο λογικό από ποτέ, εσύ δε χάνεις το ρομαντισμό σου. Μπράβο σου!

Στα αρνητικά: Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι καλό θα ήταν να προσγειωθείς λίγο σε σχέση με τις φιλοδοξίες σου.

Only in

Η μιζέρια και η διαμαρτυρία

Η αυξανόμενη κυβερνητική δυσανεξία απέναντι στη διαμαρτυρία αποτυπώνει εθελοτυφλία απέναντι στον πραγματικό κοινωνικό συσχετισμό δύναμης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024