Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η πασίγνωστη influencer, Κιάρα Φεράνι, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην κυκλοφορία της νέας της σειράς καλλυντικών, σε γνωστό πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Έπειτα, ακολούθησε δείπνο στο οποίο η Ιταλίδα fashion blogger, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων, όχι για τους σωστούς λόγους.

Μάλιστα, στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και… έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

«Έχω γνωρίσει πολλούς μ@λ@κες»

«Αγαπώ τα πάντα στην Αθήνα, αγαπώ τους ανθρώπους περισσότερο, θεωρώ ότι οι Έλληνες και οι Ιταλοί τα πηγαίνουν πολύ καλά» είπε αρχικά.

«Νομίζω να προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να είσαι κάποιος άλλος» είπε αναφορικά με το μυστικό της επιτυχίας.

Για το αν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα έπειτα από το διαζύγιό της από τον Φέντετς τον Φεβρουάριο, η Φεράνι απάντησε: «Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά. Είμαι πάντα ανοιχτή στην αγάπη, θέλω να ερωτευτώ».

Σε ερώτηση για το τι ψάχνει σε έναν άντρα, η 37χρονη influencer είπε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα. Για εμένα ο άντρας πρέπει να έχει καλή καρδιά, πρέπει να τον βρω, γιατί έχω γνωρίσει πολλούς μ@λ@κες».

Δείτε όσα είπε η Κιάρα Φεράνι