Η Rihanna πρόσφατα μοιράστηκε μια διασκεδαστική και τρυφερή στιγμή από τη ζωή της ως μητέρα, δείχνοντας τον μεγαλύτερο γιο της, RZA, δύο ετών, να επιδεικνύει τις εντυπωσιακές του ικανότητες στην αναρρίχηση. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις 28 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια παρατήρησε: «Το να είσαι μαμά ενός αγοριού, είναι ολυμπιακό άθλημα».

Στο βίντεο, με τη μουσική υπόκρουση του γνωστού κομματιού από την ταινία «Mission Impossible», ο RZA σαν άλλος Tom Cruise, σκαρφαλώνει στο παρκοκρέβατό του, προσπαθώντας να αποδράσει. Καθώς φαίνεται να πλησιάζει στην «ελευθερία», το χέρι της Rihanna εμφανίζεται στο πλάνο και τον τοποθετεί προσεκτικά πίσω, δείχνοντας την στοργική της προσέγγιση.

Ωστόσο, ο μικρός δεν το βάζει κάτω. Γρήγορα αλλάζει σχέδιο και κατευθύνεται προς την αντίθετη πλευρά, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να τεντώσει τα πόδια του και να προσγειωθεί με ασφάλεια στον καναπέ δίπλα από το κρεβάτι του. Αφού «αποδράσει», ο RZA συνεχίζει τη μέρα του, πηγαίνοντας να πιει νερό από ένα φλιτζάνι, ενώ η super star σταματά το βίντεο, αποδεικνύοντας ότι η μητρότητα περιλαμβάνει στιγμές γέλιου και απροσδόκητης δράσης.

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έχουν επίσης ένα 12 μηνών παιδί, τον Riot, με την τραγουδίστρια να προσφέρει μια γεύση από τις «άγριες και γλυκές» στιγμές του RZA. Στον εορτασμό των δεύτερων γενεθλίων του γιου τους, ο A$AP Rocky ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών που απαθανάτισαν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου με τον ίδιο, τη Rihanna και τον Riot.

Αυτή η περίοδος της μητρότητας δεν είναι μόνο γεμάτη προκλήσεις, αλλά και πολύτιμες αναμνήσεις, που η Rihanna γιορτάζει καθημερινά. Το να είσαι μαμά αγοριών, όπως δείχνει, απαιτεί όχι μόνο υπομονή και δημιουργικότητα, αλλά και μια δόση χιούμορ για να διαχειριστεί τις «ολυμπιακές» προκλήσεις της καθημερινής ζωής.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna και ο Rocky διασκεδάζουν με το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ανατροφή των παιδιών. Σε συνέντευξή του στο Billboard τον Αύγουστο, ο A$AP Rocky (πραγματικό όνομα Rakim Mayers) παραδέχτηκε ότι η εμμονή των παιδιών του με το καρτούν, Cocomelon, του έχει σπάσει τα νεύρα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Rocky μίλησε για την ισορροπία που απαιτείται για να συνδυάσει κανείς την καριέρα του με την οικογένεια. «Είναι τρελό το πώς βρίσκουμε ισορροπία με τα χαοτικά μας προγράμματα», είπε.

* Πηγή: Grace