Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το 80s look – πρόταση που επαναφέρει

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το 80s look – πρόταση που επαναφέρει

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δίνει την πιο ρετρό πρόταση για φέτος.

Η φθινοπωρινή σεζόν φέρνει πάντα μια ανανεωμένη διάθεση, και φέτος, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μας θυμίζει γιατί η μόδα είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συνδυάζει την παράδοση με την πρωτοτυπία. Με μια κλασική κίνηση της Carrie Bradshaw, η Parker εισάγει ένα πολυσυζητημένο στιλιστικό κόλπο της δεκαετίας του ’80 στο σήμερα, φέρνοντας φθινοπωρινή διάθεση στις οθόνες μας.

Η Parker, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν του «And Just Like That…», φόρεσε ένα πλεκτό πουλόβερ σε έντονη teal απόχρωση συνδυασμένο με μια καρό μίντι φούστα που θα ζήλευε και η Cyndi Lauper και καλσόν στο ίδιο χρώμα με το πλεκτό.

Ο συνδυασμός του παρελθόντος με μια σύγχρονη ματιά

Ολοκλήρωσε με σατέν γόβες με φιόγκο σε nude απόχρωση. Η επιτυχία της εμφάνισης έγκειται στην ικανότητά της να συνδυάζει τα στοιχεία του παρελθόντος με μια σύγχρονη αίσθηση, κάνοντάς μας να αγαπήσουμε ξανά το παιχνιδιάρικο layering που χαρακτηρίζει το στιλ της Carrie.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μάς καλεί να αγκαλιάσουμε την ανατρεπτικότητα

To καλσόν σε έντονο χρώμα και οι γόβες μπορεί να φαίνονται αλλόκοτες, αλλά ακριβώς αυτό είναι το μαγικό στοιχείο της μόδας: η δυνατότητα να προκαλεί και να εκπλήσσει. Η Parker, με το ασορτί καλσόν-πλεκτό και τις ιβουάρ γόβες με φιόγκο, αποδεικνύει ότι η αυτοπεποίθηση μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε look σε statement.

Αυτή η τάση, που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της σε πασαρέλες σε Μιλάνο και Παρίσι, βρίσκει πλέον τη θέση της και στο street style, με fashion icons όπως η Iris Law και η Kendall Jenner να την υιοθετούν.

Οι εκκεντρικές στιγμές, όπως τα χρωματιστά καλσόν και οι πλούσιες σε όγκο, θηλυκές φούστες συνδυασμένες με grandpa sweaters, αποτυπώνουν τη σύγχρονη θηλυκότητα και την ελευθερία της έκφρασης.

Η Sarah Jessica Parker μάς καλεί να αγκαλιάσουμε την ανατρεπτικότητα, να πειραματιστούμε και να κάνουμε τη δική μας δήλωση στιλ, ακολουθώντας το πνεύμα της Carrie Bradshaw.

Only in

Άγχος Κασσελάκη για τον έλεγχο του Συνεδρίου, καρφιά Φάμελλου Πολάκη και η οσμή ηρωικής εξόδου

Ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία γύρω από την συμμετοχή του στην εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μισή… ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη ο οποίος βάζει τώρα νέο ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024