Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ταμπού στο MEGA: Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει τους αδερφούς Καρτάλη στα νέα επεισόδια

Ταμπού στο MEGA: Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει τους αδερφούς Καρτάλη στα νέα επεισόδια

Ταμπού, συγκλονίζουν τα νέα επεισόδια στο MEGA

Το κουβάρι μιας δολοφονίας αρχίζει να ξετυλίγεται και οι υπαίτιοι βρίσκονται σε αναβρασμό στη συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, «Ταμπού».

Την ώρα που η Αστυνομία προσπαθεί να βρει τα κίνητρα πίσω από δύο δολοφονίες, η Μελία οργανώνει το πονηρό σχέδιό της για να φέρει  πάλι κοντά της τον Έκτορα. Η Μάρθα φτιάχνει με το μυαλό της το χειρότερο πιθανό σενάριο αναφορικά με την εξαφάνιση του Λουκιανού. Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει την οικογένεια Καρτάλη και φέρνει σκληρές αναμνήσεις στο μυαλό του Γαβριήλ.

Η Αλεξάνδρα Καρτάλη επιστρέφει στα Γιάννενα έπειτα από 20 χρόνια και το μυστικό – ταμπού κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Αστυνομικό μυστήριο και ανεκπλήρωτοι έρωτες παίρνουν θέση στην οθόνη του MEGA στη νέα δραματική σειρά που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών – Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Ταμπού:

Επεισόδιο 5 (Κυριακή 6 Οκτωβρίου)

Η Μάρθα καλείται στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει στην υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη κι ο Σταύρος αγωνιά. Η Πέρσα ταράζεται όταν ακούει τον γυναικολόγο της Μελίας, ο Έκτορας όμως τη διαβεβαιώνει πως πρόκειται για λάθος διατύπωση του γιατρού που δεν γνωρίζει για το χωρισμό τους.

Μηνάς και Χρυσόστομος σπεύδουν στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστώσουν αν η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση, είναι η δικιά τους Ελίνα. Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει την οικογένεια Καρτάλη και φέρνει σκληρές αναμνήσεις στο μυαλό του Γαβριήλ.

Την πραγματική της σχέση με τη Σύνθια Τόμσον προσπαθεί να αποκρύψει η Μαριλένα (Μαρίλια Μητρούση), θα καταφέρει όμως να  ξεγελάσει την αστυνόμο Ελένη; Εντωμεταξύ, ο Λουκιανός είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη της κοπέλας του βίντεο.

Το ψέμα, όμως, που επινόησε γύρω από την εξαφάνιση του αποκαλύπτεται κι η Μάρθα φτιάχνει με το μυαλό της το χειρότερο πιθανό σενάριο.

Επεισόδιο 6 (Δευτέρα 7 Οκτωβρίου)

Η Μάρθα, σίγουρη πλέον ότι ο Λουκιανός της λέει ψέματα γιατί έχει μπει στη ζωή του άλλη γυναίκα, απαιτεί εξηγήσεις.

Ο Μηνάς μιλάει ανοιχτά στον Σταύρο για τον Νάσο (Μάριος Μαριόλος) και τον παροτρύνει να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τον γιο του, προκειμένου να του ανοιχτεί για τα προσωπικά του και κυρίως για τη σεξουαλική του κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο Σταύρος έχει ανοιχτό μέτωπο με την αδερφή του τη Μελία, αφού δεν μπορεί να αποδεχτεί τη μέθοδο που μετέρχεται για κάνει τον Έκτορα να γυρίσει κοντά της! Στο πλευρό της Μελίας βρίσκεται η γυναίκα του, η Αγλαΐα (Βασιλική Κυπραίου), γεγονός που εξαγριώνει διπλά τον Σταύρο. Η Ευδοξία βλέπει τυχαία ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στον Έκτορα και την Πέρσα στη λίμνη.

Στο μεταξύ, η Ματίνα (Αθηνά Ροδίτου), όσο περνούν οι μέρες, πέφτει όλο και πιο πολύ ψυχολογικά, νιώθει ότι βρίσκεται σε τέλμα και ο Νάσος φροντίζει να στέκει πάντα προστατευτικός δίπλα της. Οι νέες κινητοποιήσεις των φοιτητών ενάντια στην κατασκευή του εργοστασίου θα καταλήξουν σε επεισόδια.

Ο Λουκιανός σοκάρεται από μια είδηση δολοφονίας και βρισκόμενος πλέον σε αδιέξοδο, ζητάει τη βοήθεια του Μηνά! Η Αλεξάνδρα Καρτάλη (Εβίτα Αγαΐτση) εμφανίζεται ξαφνικά έπειτα από 20 χρόνια στα Γιάννενα, τη γενέτειρά της που είχε εγκαταλείψει από τα 16 της χρόνια.

Επεισόδιο 7 (Τρίτη 8 Οκτωβρίου)

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Ματίνας αναστατώνει τους φίλους της και κυρίως τον Νάσο. Ο Μηνάς συμβουλεύει τον Λουκιανό να μιλήσει στην Ελένη, θεωρώντας πως αυτή θα μπορέσει να τον βοηθήσει με την περιπέτεια που ζει.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα επιμένει στην πώληση του πατρικού της οικογένειας, ενώ Έκτορας και Λουκιανός προβάλλουν σθεναρή αντίσταση. Η Ελισάβετ σοκάρεται με την αντίδραση του Νεκτάριου (Νικόλας Μακρής) στην επιθυμία της να αρχίσει να εργάζεται ξανά ως αεροσυνοδός. Η Αγλαΐα και ο Σταύρος προβληματίζονται για την ερωτική ζωή του Νάσου, μιας και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το σεξ.

Ο Μηνάς και ο Χρυσόστομος βρίσκονται στην Αθήνα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν την Ελίνα να γυρίσει μαζί τους στα Γιάννενα. Ο Έκτορας και η Πέρσα ζουν τον έρωτά τους, ενώ η Μελία προχωράει το σχέδιο της για να τους χωρίσει.

Ο Κυριάκος χάνει το κινητό του που περιέχει ερωτικά βίντεο με την Μυρτώ (Σεμέλη Μητροπούλου) και πάνω στον πανικό του της κρύβει την αλήθεια. Ο Λουκιανός αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά οι εκβιαστές του έχουν άλλα σχέδια.

Επεισόδιο 8 (Τετάρτη 9 Οκτωβρίου)

Ο Κυριάκος ανησυχεί μήπως διαρρεύσουν τα ερωτικά βίντεο με τη Μυρτώ, ενώ παράλληλα την αποφεύγει. Ο Λουκιανός δεν ζητάει τη βοήθεια της Ελένης τελικά, όμως παραμένει ανήσυχος μήπως οι εκβιαστές πραγματοποιήσουν τις απειλές τους.

Η Αλεξάνδρα αρνείται να συναντήσει τη Μάρθα, αλλά ζητάει από τον Γαβριήλ να την φέρει σε επαφή με τα ανίψια της. Η Ματίνα βγαίνει από το νοσοκομείο και κάνει την πρώτη της συνεδρία με τον Μηνά.

Η Ελισάβετ επιμένει στο θέμα της δουλειάς, με τον Νεκτάριο να παραμένει αρνητικός. Η Ελένη μαζί με την Κατερίνα (Αστέρω Κυπριανού) ερευνούν την υπόθεση του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο.

Η Ελίνα επιστρέφει στην ενεργό δράση, με σκοπό να εξασφαλίσει λεφτά για τις παράνομες ουσίες. Η Ευδοξία μαθαίνει ότι ο Ηρακλής έχει βάλει στο μάτι την Πέρσα και γίνεται έξαλλη. Ο γυναικολόγος ενημερώνει την Μελία ότι η εξωσωματική πέτυχε.

Πρωταγωνιστούν

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη

Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής

Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη

Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης

Λευτέρης Ζαμπετάκης

Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς

Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν

Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions Ltd

Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA

Only in

Συνάντηση ΑΔΕΔΥ και Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την επαναφορά των Δώρων στο Δημόσιο

Σύμφωνα με την ενημέρωση υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ανάγκη διεκδίκησης ενός δίκαιου αιτήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024