Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Δεν μπορεί να κρύψει τα λαϊκά προβλήματα κάτω από το χαλί της «εικονικής πραγματικότητας»

ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Δεν μπορεί να κρύψει τα λαϊκά προβλήματα κάτω από το χαλί της «εικονικής πραγματικότητας»

Την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο MEGA σχολιάζει το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «ανιστόρητες αναφορές»

Την συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο MEGA σχολιάζει το ΚΚΕ, με μία δηκτική ανακοίνωση.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι βαθιά γελασμένος αν νομίζει ότι μπορεί να κρύψει τα καυτά λαϊκά προβλήματα κάτω από το χαλί της ‘εικονικής πραγματικότητας’ ή πολύ περισσότερο ότι θα εφαρμόσει τις αντιλαϊκές του μεταρρυθμίσεις αποσπώντας τη συναίνεση του λαού», σημειώνει ο Περισσός.

Και προσθέτει για όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, για την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, πως «είναι, επίσης, βαθιά γελασμένος αν νομίζει ότι με την αισχρή εκμετάλλευση του τραγικού θανάτου ενός νέου ανθρώπου στο Τελ Αβίβ και με την καραμέλα περί ‘δικαιώματος του Ισραήλ να αμυνθεί’, μπορεί να δικαιολογήσει την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και τους ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους του».

«Όσα είπε για ελληνοτουρκικά και Κυπριακό είναι επικίνδυνα»

«Θυμίζουμε στον κ. Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση διατηρεί και κλιμακώνει την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στο μακελειό του πολέμου σε πλήρη αντίθεση με τα αισθήματα και τη θέση του ελληνικού λαού. Εδώ και τώρα να επιστρέψει η ελληνική φρεγάτα από το ‘στόμα του λύκου’ στην Ερυθρά Θάλασσα, να πάψει να παραχωρείται ελληνικό έδαφος για τους πολεμικούς σκοπούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ, μετατρέποντας τη χώρα μας συνένοχη σε εγκλήματα εις βάρος άλλων λαών και σε δυνητικό στόχο αντιποίνων», τονίζει το ΚΚΕ.

Για να υπογραμμίσει πως «η τοποθέτησή του ότι ‘η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων βοηθά στην επίλυση του Κυπριακού’ δεν είναι μόνο παραπλανητική, αλλά και επικίνδυνη γιατί εμπλέκει το Κυπριακό στο παζάρι που βρίσκεται σε εξέλιξη σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και της Κύπρου, με ευρωατλαντική εποπτεία».

Το ΚΚΕ καταλήγει με ένα υστερόγραφο στην ανακοίνωσή του, σχετικό με όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν δίστασε να ξεφύγει από πολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και να κοιτάξει προς το μέλλον»).

«ΥΓ: Όσο για τις ανιστόρητες αναφορές του πρωθυπουργού, τον ενημερώνουμε ότι τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ δεν την πιστώνεται κανένας άλλος εκτός από τους χιλιάδες εκτελεσμένους, δολοφονημένους, εξόριστους και φυλακισμένους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές στις δεκαετίες που προηγήθηκαν, καθώς και τον ελληνικό λαό που πάλεψε για αυτή και τελικά την επέβαλε de facto, χωρίς να περιμένει καμία κρατική απόφαση», σημειώνει ο Περισσός.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024