Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Το τραγούδι Ανδρουλάκη με νεολαίους και η αγκαλιά με τον γιο του (video)

ΠΑΣΟΚ: Το τραγούδι Ανδρουλάκη με νεολαίους και η αγκαλιά με τον γιο του (video)

Μια συγκινητική στιγμή είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον γιο του, στην κεντρική του ομιλία στην Αθήνα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Από το βήμα της εκδήλωσης μπροστά από το κτίριο της Παλαιάς Βουλής, ο Νίκος Ανδρουλάκης στράφηκε χαμογελώντας προς τους νεολαίους του ΠΑΣΟΚ και χωρίς καθυστέρηση έτρεξε ανάμεσά τους και τους αγκάλιασε, την ώρα που τραγουδούσαν το «Bella ciao» και φώναζαν το κλασικό πια σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

Μετά από λίγα λεπτά, ένα αγόρι έτρεξε προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος το πήρε στην αγκαλιά του και το φίλησε με τρυφερότητα.

Επρόκειτο για τον 12χρονο γιο του, Μαρίνο.

Τα «καρφιά» για τα 50χρονα της ΝΔ

Νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» του για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας και τις ηχηρές απουσίες των Καραμανλή και Σαμαρά από την εκδήλωση για τα 50 χρόνια της «γαλάζιας» παράταξης.

«Δείτε πώς γιορτάσαμε τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Ενωμένοι, όλοι οι πρόεδροι και ο κόσμος. Δείτε πώς γιορτάζει σήμερα η ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε, στρέφοντας τα «πυρά» του προς την Κουμουνδούρου: «Δείτε πώς έγιναν οι δικές μας διαδικασίες και τι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν κάναμε μεταγραφές για την ανανέωση. Επενδύσαμε στα νέα παιδιά. Προχωρήσαμε με πολιτκή αυτονομία και απέναντι στους αντιπάλους μας και απέναντι στα συμφέροντα», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, σημειώνοντας πως «νόμιζαν ότι θα είμαστε ένα κόμμα συμπλήρωμα, αλλά τα σχέδιά τους ανατράπηκαν. Σήμερα είμαστε πιο δυνατοί και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024