Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης μέσα από το βίντεο έδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς

Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης μέσα από το βίντεο έδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς

Δεν θα δούμε άλλο βίντεο από τον Στέφανο Κασσελάκη, υπογράμμισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. «Δίνει ένα στίγμα του τρόπου με τον οποίο κινήθηκε», υπογράμμισε

Στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη που προκάλεσε συζητήσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης 25 ημέρες μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που οδήγησε στην άρση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, άνοιξε τα χαρτιά του, δίνοντας παράλληλα το στίγμα των προθέσεών του.

Στο βίντεο, ωστόσο, σε κανένα σημείο του δεν δήλωσε καθαρά ότι βάζει υποψηφιότητα και διεκδικεί εκ νέου την ηγεσία.

Η επικοινωνιακή αυτή επιλογή του κ. Κασσελάκη να μην δηλώσει ούτε υποψήφιος, ούτε να εμφανιστεί ως πρώην πρόεδρος ούτε ακόμη και να δείξει απευθείας στο Συνέδριο αναγνωρίζοντας έστω και εμμέσως τη διαδικασία των εκλογών νέου αρχηγού, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Όπως εκτιμάται από τους αντιπάλους στην κούρσα διαδοχής η στάση του αυτή έχει ως στόχο να κερδίσει για μια ακόμη φορά πολύτιμο χρόνο έως ότου λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης μιλάει για έναν ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από την πλευρά του τόνισε στο MEGA πως «έχουμε δει και τις ανακοινώσεις των υπολοίπων συνυποψηφίων του κ. Κασσελάκη. Όλοι μιλούν στην κάμερα και εκδηλώνουν τις προθέσεις τους, έχοντας από πίσω ένα φόντο».

Συνέχισε λέγοντας ότι «είναι σε μια πορεία μέσα στον κόσμο ο κ. Κασσελάκης. Δίνει ένα στίγμα του τρόπου με τον οποίο κινήθηκε, και κινείται ο ίδιος. Όταν λέει «είμαι ο Στέφανος» μιλάει για έναν ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι ξεκάθαρο το πολιτικό στίγμα. Στην πολιτική είναι επιτυχία όταν γίνεσαι γνωστός με το μικρό σου όνομα».

Τέλος, υποστήριξε ότι «είναι ο Στέφανος, ο «δικός τους» (σ.σ. του κόσμου) και τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Δεν ειπώθηκαν αιχμές για τον πρώην πρόεδρο περί διαπλοκής. Δεν θα δούμε άλλο βίντεο από τον Στέφανο Κασσελάκη».

Δείτε όσα είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο MEGA:

Only in

Άγχος Κασσελάκη για τον έλεγχο του Συνεδρίου, καρφιά Φάμελλου Πολάκη και η οσμή ηρωικής εξόδου

Ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία γύρω από την συμμετοχή του στην εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μισή… ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη ο οποίος βάζει τώρα νέο ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024