Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σποτ Κατρίνη για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σου

Σποτ Κατρίνη για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σου

Η συμμετοχή σου είναι δύναμη και έμπνευση. Είναι εντολή για ένα μεγάλο και νικηφόρο Κίνημα, όπως ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ο Μιχάλης Κατρίνης

Σποτ εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Κατρίνης, «μέχρι σήμερα, μίλησαν πολλοί για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Έφτασε η ώρα της δικής σου απόφασης».

Κατά τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «η συμμετοχή σου είναι δύναμη και έμπνευση. Είναι εντολή για ένα μεγάλο και νικηφόρο Κίνημα, όπως ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ. Όλο αυτό τον καιρό συναντηθήκαμε, συζητήσαμε, γνωριστήκαμε καλύτερα».

Καταληκτικά ανέφερε πως «εσύ αποφασίζεις για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Την Κυριακή, ζητώ την εμπιστοσύνη σου και την ψήφο σου».

Δείτε το σποτ του Μιχάλη Κατρίνη:

Οι λόγοι που διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε σε άρθρο του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος πρόεδρος και βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του κόμματος στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Κατρίνης, «δεν μπορούμε να πάμε στις εθνικές εκλογές, συντηρώντας το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος, που υπάρχει για να διαιωνίζει την πολιτική κυριαρχία του κ. Μητσοτάκη».

«Δεν έχουν αλλάξει καταστάσεις όπως οι κοινωνικές ανισότητες»

Συνέχισε λέγοντας πως μιλά «ξεκάθαρα για μια Μεγάλη Παράταξη που θα προκύψει με πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, με άνοιγμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, γνωρίζει ότι αυτή η άποψη ενοχλεί. «Και μαζί ενοχλούν και αυτοί που τη διατυπώνουν, καθαρά και δυνατά. Για αυτό και επιστρατεύτηκαν μηχανισμοί χειραγώγησης. Μηχανισμοί απαξίωσης της προσπάθειάς μου, αφού ο κίνδυνος για τα μεγάλα συμφέροντα είναι η δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης που δεν θα μπορούν να την ελέγξουν», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ ή θα συγκρουστεί με αυτές τις λογικές και καταστάσεις ή θα εγκλωβιστεί στον ρόλο του μικρομεσαίου κόμματος». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Only in

Άγχος Κασσελάκη για τον έλεγχο του Συνεδρίου, καρφιά Φάμελλου Πολάκη και η οσμή ηρωικής εξόδου

Ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία γύρω από την συμμετοχή του στην εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μισή… ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη ο οποίος βάζει τώρα νέο ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024