Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ένταση στο φινάλε: Αρπάχτηκαν Γιασικεβίτσιους – Μπαρτζώκας (vid)

Ένταση στο φινάλε: Αρπάχτηκαν Γιασικεβίτσιους – Μπαρτζώκας (vid)

Μία πολύ έντονη μονομαχία είχαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρ.

Σοβαρό επεισόδιο και παρ’ ολίγον σύρραξη αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Euroleague.

Η ένταση στο ματς ήταν μεγάλη, με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Γιώργο Μπαρτζώκα να αρπάζονται με τη λήξη της αναμέτρησης και να έχουν έναν πολύ έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Οι δυο τους λογομάχησαν για αρκετά δευτερόλεπτα και παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να τους χωρίζουν, αποκαθιστώντας την ηρεμία στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο:

«Είχαμε από μία τεχνική ποινή στο ματς, πήγα να του δώσω το χέρι μου και ήταν ασεβής ο Σάρας», δήλωσε ο Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης για το επεισόδιο που είχε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Έχω καλή σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ήθελα να το διατηρήσω αυτό. Όμως έκανε κάποια σχόλια που άκουσα και πρέπει να απαντήσω. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου διδάσκει πως να κοουτσάρω στις γραμμές του γηπέδου. Η πρώτη φορά είχε γίνει όταν ήταν στην Χίμκι. Είχαμε έναν μικρό καυγά αφού δεν θα αφήσω κανέναν προπονητή να μου πει πως να συμπεριφέρομαι ή τι να κάνω με την ομάδα μου. Πιστεύω ότι αυτό είναι απαράδεκτο», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιασικεβίτσιους.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός έκανε ποδαρικό με το… αριστερό στη φετινή Euroleague, καθώς ηττήθηκε με σκορ 82-71 από τη Φενέρμπαχτσε.

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024