Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Το «διπλό» στο Βερολίνο, ο Χουάντσο και οι «νέοι» που έρχονται (vid)

Παναθηναϊκός: Το «διπλό» στο Βερολίνο, ο Χουάντσο και οι «νέοι» που έρχονται (vid)

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί εκεί όπου σταμάτησε πέρυσι, νικώντας με 87-77 την Άλμπα στο Βερολίνο. Έδωσε λύσεις ο Χουάντσο, έδειξαν πως… έρχονται Οσμάν και Μπράουν.

Πρεμιέρα με το… δεξί έκανε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague με τους πράσινους να επικρατούν της Άλμπα στο Βερολίνο με 87-77, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Οι Γερμανοί αποδείχθηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί, μειώνοντας ακόμα και στους τέσσερις στο φινάλε του ματς, παρότι είχαν βρεθεί πίσω με διψήφιες διαφορές, όμως ο Παναθηναϊκός με την ποιότητα που διαθέτει βρήκε τις λύσεις και έφυγε με το διπλό από την αγαπημένη του πόλη στην οποία έχει πάρει και δύο ευρωπαϊκά.

Ο Παναθηναϊκός είχε κορυφαίους τους συνήθεις ύποπτους Ναν και Λεσόρ που σημείωσαν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, αλλά και τον Κώστα Σλούκα που με 10 πόντους και δύο καθοριστικά τρίποντα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού καθάρισε ουσιαστικά για την ομάδα του.

Ο σημαντικός Χουάντσο

Πολύ καλός και κομβικός για το «τριφύλλι» ήταν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έδωσε λύσεις και «ξεκόλλησε» την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε σημεία μέσα στο παιχνίδι που έδειξε να βραχυκυκλώνει πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για τους πράσινους.

Ο Ισπανός φόργουορντ είχε 11 πόντους με 3/5 τρίποντα και 1/2 δίποντα με 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21.16 λεπτά συμμετοχής.

Εχθές τον είδαμε μετά από πολύ καιρό να αναλαμβάνει ρόλο εκτελεστή και να σουτάρει με μεγάλη αυτοπεποίθηση πίσω από τα 6.75, κάτι το οποίο το έχει στο ρεπερτόριό του.

Οι μεταγραφές… έρχονται

Επίσης και οι νέοι παίκτες έδειξαν πως έρχονται, με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν να αγωνίζεται για 14.16 πετυχαίνοντας μάλιστα και 8 πόντους, κρατώντας φρέσκο τον Ματίας Λεσόρ που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι.

Και ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε μετά την αποχή του λόγω τραυματισμού και στο ντεμπούτο του έπαιξε για 20.11 πετυχαίνοντας 5 πόντους και μοιράζοντας και 5 ασίστ, ενώ και ο Τσέντι Οσμάν έπαιξε για 14.39, έχοντας επίσης 5 πόντους.

Όταν οι τρεις μπουν για τα καλά στο ροτέισον του Παναθηναϊκού θα δώσουν λύσεις καθώς η ποιότητα και η κλάση τους είναι μεγάλη, δίνοντας έτσι κι άλλο βάθος στην ομάδα του Αταμάν.

Only in

Άγχος Κασσελάκη για τον έλεγχο του Συνεδρίου, καρφιά Φάμελλου Πολάκη και η οσμή ηρωικής εξόδου

Ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία γύρω από την συμμετοχή του στην εκλογή νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μισή… ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη ο οποίος βάζει τώρα νέο ορόσημο για τις τελικές αποφάσεις το Συνέδριο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024