Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
O Ιντζάγκι απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

O Ιντζάγκι απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Χτύπησε την πόρτα του Ιντζάγκι, αλλά ο Ιταλός προπονητής απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει να παραμείνει στην Ιντερ.

Οι τραγικές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συνεχόμενες απώλειες βαθμών σε πρωτάθλημα και Europa League έχουν φέρει τον Έρικ Τεν Χαγκ στην πόρτα της εξόδου, με τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ολλανδού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε» την πόρτα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά ο προπονητής της Ίντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που δέχθηκε από τον βρετανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κρούση στον τεχνικό της Ίντερ μάλιστα έγινε πριν από το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Πόρτο, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν την ήττα στο 91’, χάρη στο γκολ του Μαγκουάιρ.

«Τις προηγούμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε στον Σιμόνε Ιντζάγκι τη δυνατότητα να αναλάβει άμεσα τη θέση του πρώτου προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, όμως ο Ιντζάγκι απέρριψε την πρόταση», αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Παλμέρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυσοίωνο, με τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, να έχουν αρχίσει ήδη τις διαδικασίες για να αντικαταστήσουν τον Ολλανδό προπονητή.

Οσον αφορά στον Σιμόνε Ιντζάγκι, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στην Ίντερ τα τελευταία τρία χρόνια και έχει κατακτήσει 1 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ιταλίας και 3 Σούπερ Καπ, ενώ τη σεζόν 2022-2023 είχε οδηγήσει τους Νερατζούρι στον τελικό του Champions League (σ.σ ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη).

Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024