Οι τραγικές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι συνεχόμενες απώλειες βαθμών σε πρωτάθλημα και Europa League έχουν φέρει τον Έρικ Τεν Χαγκ στην πόρτα της εξόδου, με τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ολλανδού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χτύπησε» την πόρτα του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά ο προπονητής της Ίντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που δέχθηκε από τον βρετανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κρούση στον τεχνικό της Ίντερ μάλιστα έγινε πριν από το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με την Πόρτο, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν την ήττα στο 91’, χάρη στο γκολ του Μαγκουάιρ.

«Τις προηγούμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε στον Σιμόνε Ιντζάγκι τη δυνατότητα να αναλάβει άμεσα τη θέση του πρώτου προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, όμως ο Ιντζάγκι απέρριψε την πρόταση», αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Παλμέρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυσοίωνο, με τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, να έχουν αρχίσει ήδη τις διαδικασίες για να αντικαταστήσουν τον Ολλανδό προπονητή.

Οσον αφορά στον Σιμόνε Ιντζάγκι, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στην Ίντερ τα τελευταία τρία χρόνια και έχει κατακτήσει 1 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ιταλίας και 3 Σούπερ Καπ, ενώ τη σεζόν 2022-2023 είχε οδηγήσει τους Νερατζούρι στον τελικό του Champions League (σ.σ ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη).