Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι βαρύ. Το σερί τριών ηττών ανάγκασε τη διοίκηση να λάβει δραστικά μέτρα. Με το… ποτήρι πλέον να έχει ξεχειλίσει μετά τη χθεσινή (3/10) εντός έδρας ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου (0-1) για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Πρώτα η Γαλατά (3-1). Μετά ο Άρης (0-1). Και τώρα οι Ρουμάνοι του Ηλία Χαραλάμπους. Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να πέφτει από την κορυφή της Stoiximan Superleague και να έχει ξεκινήσει με 0/2 στο Europa League.

Η αναποτελεσματικότητα της ομάδας και το αρνητικό σερί ηττών ανάγκασε τη διοίκηση να λάβει τα μέτρα της.

Προς τιμωρία και προς… αφύπνιση για τα κρίσιμα ματς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές. Το ύψος του προστίμου που επιβλήθηκε στους παίκτες δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

«Δεν σκοράραμε και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει όμως να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να επανέλθουμε. Δεν έχουμε το καθαρό μυαλό για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που έχουμε. Δεν είμαστε τόσο επιθετικοί και δεν ασκούμε μεγάλη πίεση προς τον αντίπαλο, είτε με την μπάλα, είτε και χωρίς την μπάλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα από την Στεάουα, με τον Ρουμάνο να αποδίδει την ήττα στην αστοχία των παικτών του.