Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 0-1: Τον σόκαραν και οι Ρουμάνοι (vid)

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 0-1: Τον σόκαραν και οι Ρουμάνοι (vid)

Τρίτη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ και δεύτερη στο Europa League καθώς η Στεάουα των δέκα παικτών πέρασε με 1-0 από την Τούμπα και τον άφησε χωρίς βαθμό στη διοργάνωση.

Από ήττα σε ήττα ο ΠΑΟΚ! Μετά την Γαλατά στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League και τον Άρη στο πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος έχασε στην Τούμπα με 0-1 και από την Στεάουα Βουκουρεστίου που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος.

Πώς ξεκίνησαν

Ο Κοτάρσκι ήταν στην εστία για τον ΠΑΟΚ και στην άμυνα οι Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα. Οι Οζντόεφ και Καμαρά ξεκίνησαν στον άξονα, με τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια και Τάισον πίσω από τον Τσάλοφ.

Για την Στεάουα ήταν ο Ταρνοβάνου στο τέρμα και οι Κρέτσου, Ποπέσκου, Ενγκεζάνα και Ραντούνοβιτς στην άμυνα. Λιξάντρου και Τσουτ ήταν στα χαφ και οι Ολάρου, Μπαλούτσα και Τανάσε πίσω από τον Μπιρλιγκέα.

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ, η Στεάουα το έβαλε

Το πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολλές διακοπές, φάουλ και από τρεις κίτρινες για κάθε ομάδα. Στο διάστημα που παίχθηκε ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, αλλά όχι την ουσία. Στο 9’ από σέντρα του Ντεσπόντοφ ο Μπάμπα έπιασε την κεφαλιά, με τον Ταρνοβάνου να διώχνει σε κόρνερ και στο 14’ ο Τάισον σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Όσο περνούσε η ώρα η Στεάουα πατούσε καλύτερα, αλλά στο 28’ και μετά από φάση διαρκείας ο Ντεσπόντοφ σημάδεψε το δοκάρι με σουτ από κοντά. Στο 30’ ο Κοτάρσκι έβγαλε με δυσκολία ένα φάουλ του Σουτ και στο 39’ ο Κωνσταντέλιας με μαγική μπαλιά βρήκε τον Τάισον, εκείνος απέφυγε έναν αντίπαλο, αλλά πλάσαρε πάνω στον Ταρνοβάνου.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς γκολ, η Στεάουα χτύπησε στην τελευταία φάση. Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Ολάρου πέρασε από τα δεξιά τον Μιχαηλίδη, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Μπιρλιγκέα από κοντά έγραψε το 0-1 σαν σε προπόνηση.

Ούτε με παίκτη παραπάνω…

Ο ΠΑΟΚ μπήκε κάπως πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχε μία ευκαιρία με τον Ντεσπόντοφ στο 52’ και τέσσερα λεπτά μετά η Στεάουα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ολάρου. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Δικέφαλος έκλεισε στο μισό γήπεδο τους Ρουμάνους και έψαχνε τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62′ ο Ντεσπόντοφ έκανε σέντρα, ο Οζντόεφ πήρε την κεφαλιά και ο Ταρνοβάνου με απίθανη επέμβαση κράτησε το μηδέν. Η Στεάουα έτρωγε τον χρόνο σε κάθε ευκαιρία, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει αλλά να επιχειρεί να απειλήσει κυρίως με σέντρες και να μην βλέπει αποτέλεσμα στην προσπάθειά του. Τελευταία μεγάλη στιγμή ήταν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από κόρνερ ο Μιχαηλίδης με την… πλάτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα και πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (70′ Ζίβκοβιτς), Καμαρά (70′ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (83′ Σορετίρε), Τάισον, Τσάλοφ (70′ Τισουντάλι).

Στεάουα: Ταρνοβάνου, Ραντούνοβιτς, Ποπέσκου, Ντάγουα, Κρέτσου, Λιξάντρου (45’+6′ Εντζουμά), Τσουτ, Ολάρου, Τανάσε (65′ Ποπέσκου), Μπαλούτσα (46′ Μικουλέσκου), Μπιρλιγκέα (79′ Αλχάσαν)

Only in

Η ενημέρωση Γεωργιάδη στην ΚΟ της ΝΔ και η επίθεση Κακλαμάνη για τους αγροτικούς γιατρούς

Υπό τη βαριά σκιά των αλλεπάλληλων ερωτήσεων από βουλευτές σε υπουργούς για σειρά σοβαρών κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες η συνεδρίαση - Διήρκησε περισσότερες από 3,5 ώρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024