Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ζαγοράκης και Κατσουράνης αποθέωσαν τον Μουζακίτη (vid)

Ζαγοράκης και Κατσουράνης αποθέωσαν τον Μουζακίτη (vid)

Θοδωρής Ζαγοράκης και Κώστας Κατσουράνης, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Χρήστου Μουζακίτη, απέναντι στη Μπράγκα, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του «μικρού».

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι για τον Χρήστο Μουζακίτη, μετά το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε επίπεδο ανδρών, κόντρα στη Μπράγκα.

Μετά την μεγάλη νίκη των Πειραιωτών για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League,  ο Κώστας Κατσουράνης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αποθέωσαν τον «μικρό» στην εκπομπή του καναλιού «betarades», στο youtube.

«Νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα στην πορεία και αν συνεχίσει έτσι θα μας δώσει και επιπλέον λύσεις και στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα να παίξει ποδοσόσφαιρο», τόνισε ο «Κατσούρ» μιλώντας για τον Μουζακίτη.

«Ο πιτσιρικάς κάνει ένα ώριμο παιχνίδι» είπε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004. «Δεν πάει να εντυπωσιάσει, τα τάκλιν του είναι πολύ πετυχημένα και δίνει τη μπάλα σε σωστό χρόνο, πρόσθεσε.

Δείτε τι είπαν Κατσουράνης και Ζαγοράκης για τον Μουζακίτη στην εκπομπή του καναλιού «betarades» από το 16ο λεπτό του βίντεο και μετά:

Only in

Η μιζέρια και η διαμαρτυρία

Η αυξανόμενη κυβερνητική δυσανεξία απέναντι στη διαμαρτυρία αποτυπώνει εθελοτυφλία απέναντι στον πραγματικό κοινωνικό συσχετισμό δύναμης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2024