Η μεγάλη αδυναμία του Μίλτου Τεντόγλου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, καθώς ο παππούς του και συνονόματος του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.
Ο παππούς του κορυφαίου Έλληνα αθλητή και χρυσού ολυμπιονίκη στο Παρίσι, αλλά και στο Τόκιο άφησε την τελευταία του πνοή τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, με το δέσιμο μεταξύ του ιδίου και του δις χρυσού Ολυμπιονίκη σε Τόκιο και Παρίσι να είναι πολύ μεγάλο.
Τον συνόδευε σε αγώνες
Ο παππούς του αποτελούσε τον άνθρωπο που τον συνόδευε σε πολλές αποστολές του στο εξωτερικό και την Ελλάδα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τους αγώνες του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (05/10, 12:00) στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.