Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλ Πατσίνο μιλάει για τον ενός έτους γιο του, Ρόμαν

Ο Αλ Πατσίνο μιλάει για τον ενός έτους γιο του, Ρόμαν

Ο Αλ Πατσίνο δήλωσε ότι η υποδοχή ενός παιδιού στα 80 του ήταν «ένας από τους λόγους» που ήθελε να πει τη δική του ιστορία στα επερχόμενα απομνημονεύματα «Sonny Boy».

Σε συνέντευξή του στους New York Times που δημοσιεύτηκε στις 5 Οκτωβρίου, ο Αλ Πατσίνο μίλησε για τον μικρό γιο του, Ρόμαν, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη Νόορ Αλφάλα.

Όταν ρωτήθηκε για τον Ρόμαν, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2023, ο Πατσίνο είπε ότι «έχει γνωρίσει τον κόσμο λίγο περισσότερο τώρα. Μαθαίνει πράγματα».

Ο πρωταγωνιστής του «Σημαδεμένου» πρόσθεσε ότι η υποδοχή ενός παιδιού στα 80 του ήταν «ένας από τους λόγους» που ήθελε να πει τη δική του ιστορία στα επερχόμενα απομνημονεύματα Sonny Boy, τα οποία κυκλοφορούν στις 8 Οκτωβρίου.

«Eίναι τόσο άδικο»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πατσίνο ρωτήθηκε ποια ταινία θα πρέπει τελικά να δει ο Ρομάν για να κατανοήσει τις υποκριτικές ικανότητες του πατέρα του. «Νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκινήσει με του Άνταμ Σάντλερ», είπε ο σταρ, αναφερόμενος στην κωμωδία του 2011 «Jack and Jill», στην οποία εμφανίστηκε ο ίδιος σε μια διαφήμιση του Dunkin Donuts.

«Νομίζω ότι είναι αστείο. Ήρθε σε μια στιγμή στη ζωή μου που το χρειαζόμουν, γιατί ήταν αφού ανακάλυψα ότι δεν είχα άλλα χρήματα», θυμήθηκε ο Πατσίνο. «Ο λογιστής μου ήταν στη φυλακή και χρειαζόμουν κάτι γρήγορα. Έτσι το ανέλαβα».

«Υπάρχει αυτό το πράγμα που κάνω στην ταινία: Με έβαλαν να κάνω μια διαφήμιση του Dunkin’ Donuts. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι πραγματικά έκανα αυτή τη διαφήμιση; Εννοώ ότι είναι τόσο άδικο», συνέχισε.

Το cameo στην ταινία περιλαμβάνει τον Πατσίνο να τραγουδάει, να χορεύει και να αλλάζει το όνομά του σε «Dunk» αλά το ρόφημα Dunkaccino της αλυσίδας καφέ – και στη συνέχεια να λέει στον χαρακτήρα του Σάντλερ ότι η διαφήμιση «δεν πρέπει να προβληθεί ποτέ».

Η πατρότητα

Ο Πατσίνο και η Αλφάλλα καλωσόρισαν τον Ρόμαν τον Ιούνιο του 2023. Πριν από τη γέννηση του Ρόμαν, ένας πληροφοριοδότης είπε στο PEOPLE πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο ηθοποιός που θα γινόταν ξανά πατέρας. «Ο Αλ λατρεύει να είναι πατέρας», είπαν. «Είναι ενθουσιασμένος».

Ο πληροφοριοδότης πρόσθεσε: «Το να είσαι γονιός είναι και ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του Αλ».

*Με πληροφορίες από: People

Only in

Αποκάλυψη: Εγγραφο ΕΛ.ΑΣ για «εξωραϊσμό» τμημάτων εν όψει άφιξης της Επιτροπής του ΟΗΕ για βασανιστήρια

Η επίσκεψη αποσυνδέεται από τα πρόσφατα συμβάντα σε Αγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. Zητείται να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στους ελέγχους των εκπροσώπων του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024