Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, το Σάββατο σε βρίσκει ιδιαιτέρως ερωτικό , αλλά και συναισθηματικό. Παράλληλα όμως κάποιες οικονομικές ανησυχίες θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες σίγα-σιγά θα αρχίσουν να σβήνουν προς το βράδυ.

Στα θετικά: Αν έχεις σύντροφο, σήμερα είναι η μέρα που θα του εκφράσεις όλη σου την αγάπη με τον πιο στοργικό και μαγνητικό τρόπο. Αν είσαι μόνος σήμερα θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία.

Στα αρνητικά: Στα οικονομικά σου αντιμετωπίζεις κάποιες ανησυχίες, αλλά αν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, το Σάββατο σε βοηθά να βρεις αυτό που ψάχνεις στη ζωή γενικά. Σήμερα θα κατασταλάξεις σε σχέση με τους στόχους σου όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα προσωπικά σου.

Στα θετικά: Έχοντας βρει τα πατήματά σου είσαι πλέον αρκετά βέβαια για το τί ζητάς από τους άλλους κι έτσι οι σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές.

Στα αρνητικά: Η ημέρα ίσως που επιφυλάσσει προκλήσεις στα οικονομικά, αξιοποιώντας όμως τη διαισθητική σου ικανότητα θα βρεις λύσεις πολύ γρήγορα.

Δίδυμος

Καλέ μου Δίδυμε, σήμερα η μέρα σου είναι κάπως χλιαρή. Το Σάββατο, επικεντρώνεσαι στη ρουτίνα σου αλλά και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Εκ πρώτης όψης μπορεί να φαίνεται μια βαρετή ημέρα, αλλά η ενασχόληση με απλά πράγματα της καθημερινότητας σε κάνει να εκτιμάς και να δίνεις αξία στις μικρές χαρές της ζωής.

Στα θετικά: Αισθάνεσαι ασφαλής και αγαπητός από το ταίρι σου σήμερα, αν έχεις. Στα επαγγελματικά σου θέτεις νέους στόχους οι οποίοι θα σου βγουν σε καλό.

Στα αρνητικά: Αν είσαι ελεύθερος δεν θα δεις κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην κατάσταση αυτή σήμερα.

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα δίνεις έμφαση σε οτιδήποτε σε γεμίζει ουσιαστικά. Δίνεις όλη σου την ενέργεια στα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς όμως να «ξοδεύεσαι» συναισθηματικά, καθώς φροντίζεις να κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις από όσους στα λένε περίεργα.

Στα θετικά: Ερωτικά και οικονομικά αρχίζεις να βρίσκεις τα πατήματά σου. Ελκύεις αβίαστα πιθανούς συντρόφους ή προσπαθείς να επικοινωνήσεις σε βάθος με το ταίρι σου. Είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή για να κάνεις επαγγελματικά σχέδια, καθώς τα άστρα είναι με το μέρος σου.

Στα αρνητικά: Είσαι κάπως καχύποπτος σήμερα, αλλά ίσως σου βγει σε καλό.

Λέων

Λέοντα, σπιτόγατο σε βρίσκει το Σάββατο και δε θες να κουνηθείς με τίποτα και για κανένα λόγο. Έχεις την ανάγκη να μείνεις σπίτι με τους αγαπημένους σου και να χουχουλιάσεις μέσα σε μια αγκαλιά.

Στα θετικά: Θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στα αρνητικά: Ίσως μέσα στο κλίμα συναισθηματισμού της ημέρας σου ξυπνήσουν αναμνήσεις από καταστάσεις του παρελθόντος.

Παρθένος

Σήμερα, Σάββατο, αγαπητέ Παρθένε, σε πνίγουν τα συναισθήματά σου. Αισθάνεσαι την ανάγκη να αναλύσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν, σκαλίζεις πληροφορίες από το παρόν  και το παρελθόν με σκοπό να κατανοήσεις πιο ουσιαστικά τον εαυτό σου.

Στα θετικά: Σήμερα είναι η μέρα που θα μιλήσεις έξω από τα δόντια στο άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε συντηρείς μια σχέση μαζί του είτε όχι.

Στα αρνητικά: Επαγγελματικά δεν εμφανίζονται νέες ευκαιρίες, όπως μάλλον περίμενες.

Ζυγός

Καλέ μου Ζυγέ, το Σάββατο είναι μια απολύτως ευνοϊκή ημέρα για να οργανώσεις τα οικονομικά και τα ευρύτερα επαγγελματικά σου πλάνα. Έχεις την ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια και την επιδιώκεις σε όλους τους τομείς.

Στα θετικά: Η αίσθηση αρμονίας που επιδιώκεις θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στα αρνητικά: Καλό θα ήταν τη σημερινή να σκάψεις όσο πιο βαθιά γίνεται στο συναισθηματικό σου κόσμο. Μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη διαδικασία, αλλά θα ανακαλύψεις τι σε γεμίζει πραγματικά.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα ακτινοβολείς γοητεία όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι έντονες και διεκδικείς αυτό που θέλεις με επιτυχία.

Στα θετικά: Σήμερα θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου και θα χτίσετε μαζί το δεσμό που πάντα ήθελες.

Στα αρνητικά: Μπορεί τα επαγγελματικά σου να φαντάζουν κάπως στάσιμα, αλλά ξεκινώντας από σήμερα θα πάρεις αποφάσεις που θα σε δικαιώσουν στη συνέχεια.

Τοξότης

Τοξότη μου καλέ, το Σάββατο σε βρίσκει ιδιαιτέρως συναισθηματικό. Σήμερα είναι η μέρα που θα μοιραστείς με το ταίρι σου ή κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο τις πιο μύχιες σκέψεις σου, αναζητώντας θαλπωρή και κατανόηση.

Στα θετικά: Στα ερωτικά σου θα νιώσεις πως το άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει σε καλύπτει πραγματικά.

Στα αρνητικά: Ίσως αισθάνεσαι λίγο ευάλωτος, λόγω του συναισθηματισμού της ημέρας, αλλά οι δικοί σου άνθρωποι θα φροντίσουν για αυτό.

Αιγόκερως

Το Σάββατο, Αιγόκερε, είναι ιδανικό για να ξαναχτίσεις τις γέφυρες, που από καιρό ήθελες, με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με κοντινούς σου ανθρώπους και θα έχεις το αποτέλεσμα που ήθελες.

Στα θετικά: Βάζεις θεμέλια σε μια σχέση πολύ σημαντική για σένα.

Στα αρνητικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιο άτομο από τον περίγυρό σου κάπως το έχεις αδικήσει και δεν ξέρεις πως να επανορθώσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, σε έχει πιάσει σαββατιάτικο να χτίσεις καριέρα κι όνομα. Τη μέρα που όλοι περιμένουν για να αρχίσουν  να ξεκουράζονται, εσύ σκέφτεσαι μόνο την κοινωνική άνοδο. Καλή τύχη!

Στα θετικά: Σκέφτεσαι στρατηγικά τις συνεργασίες σου και θέτεις νέους στόχους.

Στα αρνητικά: Μπορεί κάποιο άτομο να σε προσεγγίσει δήθεν ερωτικά, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλό τους έχει τα προσωπικά του συμφέροντα. Το νου σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα καταλαβαίνεις ποιες είναι οι πραγματικές χαρές της ζωής. Αντιλαμβάνεσαι πως για να γνωρίσεις περισσότερα θα πρέπει να δημιουργήσεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες.

Στα θετικά: Αισθάνεσαι πως έχεις βρει την εσωτερική γαλήνη που έψαχνες.

Στα αρνητικά: Στα επαγγελματικά, σήμερα εστιάζεις περισσότερο στην προσωπική σου εξέλιξη παρά σε πρακτικά ζητήματα με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να μένουν πίσω.