Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Η ατάκα του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Σε θεατρική παράσταση με τον Τάιλερ

Κασσελάκης: Η ατάκα του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Σε θεατρική παράσταση με τον Τάιλερ

Τι είπε στους δημοσιογράφους που τον «τσάκωσαν» έξω από το θέατρο - Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη

Εντάσεις, διαξιφισμοί και διαφωνίες: Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνέθεσαν την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη διαμεσολάβηση της Θεοδώρας Τζάκρη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, εν μέσω των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να αφιερώσει το βράδυ του Σαββάτου του (05/10) σε έξοδο με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, οι οποίοι πήγαν μαζί σε θεατρική παράσταση. Το ζευγάρι «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το θέατρο.

Δείτε το βίντεο

«Ό,τι είναι να πω θα το πω στον δικό μου χρόνο»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους δημοσιογράφους την εξής ατάκα: «Είμαι σε παράσταση, το εκτιμώ. Όταν είναι να πω κάτι θα το πω στον δικό μου χρόνο».

Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα Κασσελάκη στην ΚΕ

Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή η βουλεύτρια Πέλλας του κόμματος, η οποία βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του πρώην προέδρου του κόμματος.

Θυμίζεται ότι η κ. Τζάκρη κατέθεσε στη γραμματέα Ράνια Σβίγκου 87 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και του πόθεν έσχες του Κασσελάκη, που αποτελούν προϋποθέσεις για την έγκριση μιας υποψηφιότητας.

Μάλιστα, όπως επεσήμαναν με νόημα από το περιβάλλον του πρώην προέδρου, οι υπογραφές είναι 87 «όσοι και εκείνοι που πρωτοστάτησαν στην πρόταση μομφής».

Only in

Αποκάλυψη: Εγγραφο ΕΛ.ΑΣ για «εξωραϊσμό» τμημάτων εν όψει άφιξης της Επιτροπής του ΟΗΕ για βασανιστήρια

Η επίσκεψη αποσυνδέεται από τα πρόσφατα συμβάντα σε Αγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. Zητείται να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στους ελέγχους των εκπροσώπων του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024