Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης για πάρτι ΝΔ στη Ρηγίλλης: Προσπάθησαν αλλά ο λίγος κόσμος δεν πολλαπλασιάζεται

Πολάκης για πάρτι ΝΔ στη Ρηγίλλης: Προσπάθησαν αλλά ο λίγος κόσμος δεν πολλαπλασιάζεται

«Έλειπαν και Καραμανλής, Σαμαράς οπότε με «φθινοπωρινή μάζωξη Μητσοτακικών» έμοιαζε η γιορτή των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ», επισήμανε ο Παύλος Πολάκης

Αιχμηρό σχόλιο για την προσέλευση στο πάρτι για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στη Ρηγίλλης πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Όπως ανέγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ε δεν το λες και επιτυχία το χθεσινό στη Ρηγίλλης. Προσπαθήσαν οι φωτογράφοι από διάφορες γωνίες αλλά ο λίγος κόσμος δεν πολλαπλασιάζεται!».

Συνέχισε σκωπτικά λέγοντας πως «έλειπαν και Καραμανλής, Σαμαράς οπότε με «φθινοπωρινή μάζωξη Μητσοτακικών» έμοιαζε η γιορτή των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ».

Τέλος, σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, η προσέλευση είναι «άλλη μια απόδειξη πως αναζητείται επειγόντως ισχυρή προγραμματική αριστερή προοδευτική κυβερνητική πρόταση».

Η ανάρτηση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Η χθεσινή εκδήλωση

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση της ΝΔ ξεκίνησε με την προβολή στις γιγαντοοθόνες ενός βίντεο με δηλώσεις στελεχών για τη Νέα Δημοκρατία η οποία όπως επεσήμαναν επί πενήντα χρόνια βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Ακολούθησε ένα επετειακό βίντεο για την ιστορία του κόμματος το οποίο περιέχει σημαντικές στιγμές και πρόσωπα, από τον Οκτώβριο του 1974 μέχρι και σήμερα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκαν στο βίντεο.

Ακολούθησε η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου τόνισε μεταξύ άλλων εκτίμησε πως η κυριαρχία της ΝΔ είναι «αδιαμφισβήτητη» και είπε πως «η κρίση στην αντιπολίτευση δεν είναι ανεξάρτητη από τη δική μας ρεαλιστική πολιτική. Εμείς σπάσαμε ιδεολογικές αγκυλώσεις και δόγματα. Ακυρώσαμε τα θεμέλια που στέκονταν για πολλά χρόνια οι αντίπαλοί μας».

Only in

Χωρίς επιταγή ακρίβειας 930.000 χαμηλοσυνταξιούχοι - Ποιοι άλλοι χάνουν

Δεν θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων όσοι λαμβάνουν σύνταξη μέχρι 700 ευρώ - Ψαλίδι στις αυξήσεις λόγω Εισφοράς Αλληλεγγύης και προσωπικής διαφοράς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024